Şimdi Ara

El Shaddai: Ascension Of The Metatron

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geliştiren: Ignition Tokyo
    Dağıtım: Ignition Entertainment
    Tür: Aksiyon
    Sistemler: Xbox 360, Ps3
    Çıkış Tarihi:28 Nisan Japonya/ Batı için sadece 2011 yılı çıkış tarihi verildi

Konu

El Shaddai: Ascension of the Metatron konusunu Musevi inancının kutsal kitabı Eski Ahit'ten alıyor. Oyunun hikayesi Eski Ahit'te bahsedilen Book of Enoch'tan (Hanok'un Kitabı) geliyor. Ana karakterimiz Enoch, Tanrı tarafından cennette yazman (katip) olarak görevlendirilmiştir ve şimdi amacı insanlığı kurtarmaktır.

http://www.bolumsonucanavari.com/?pidx=12&gid=829&pid=5

El Shaddai Japonya'da 28 Nisan'da Çıkıyor

Ignition Entertainment'in oyunu El Shaddai: Ascension of the Metatron'un Japonya çıkış tarihi 28 Nisan olarak belirlendi. Batı'da ne zaman çıkacağı belli olmayan oyun için sadece 2011 tarihi verilmişti.

Playstation 3 ve Xbox 360 için hazırlanan oyun özgün tasarımıyla dikkat çekiyor, hatta El Shaddai, Japonya Oyun Ödülleri'nden Future Division'ı almayı başardı.

Lucifer ile Henok arasındaki mücadelenin anlatılacağı oyunun tasarımcısı Takeyasu Sawaki, platform ve aksiyon öğelerinin bulunduğu bir oyunla karşımıza çıkma amacında.

[DHTUBE=
    ]

• Kimse oynamadı mı bu oyunu?:) Oynayanlar yorum yaparsa iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

Kimse oynamadı mı bu oyunu?:) Oynayanlar yorum yaparsa iyi olur

Hocam maalesef durum oynamayı geç kimsenin haberinin bile olmadığını gösteriyor.

Gameplay videoları falan benim hoşuma gidiyor. Zavvide fiyatıda baya düşmüş aslında bir ara sipariş verebilirim.
  • oyunun demosunu oynamaya çalışmıştım ama çok sıkıcı gelmişti görüntüler falan alışılmışın dışında demosunu çözememiştim o yüzden para vermeye değmez deyip almaya yeltenmedim bile
  • Hayret benim dışımda ilgilenen varmıymış bu oyunla.
    Oyunun teması çok farklı beni çekende tamamıyla bu oldu fakat demonun azizliğimidir bilinmez ogz de okuduğum incelemeye göre toplam 3 silah bulunuyormuş 2 silah demoda oynanabiliyor, oyununda kutulu olduğu göz önüne alınırsa tüm oyunu 3 silah ile bitirmek oldukça monoton gözüktü demodada pek düşman çeşitliliği göremedim ama sırf sunduğu hikaye ve atmosfer için alıcam oldukça cesur bir yapım.

Zavvide the hutta felan multibuy fırsatında hep alıcam alıcam diyorum cayıyorum.
  • Oyunu aldim oynadim bitirdim yok pahasina da sattim,oldukca SIKICI,konusunun ne oldugu belli olmayan karmakarisik absürd bir oyun.. Hack&Slash türünün hastasi olarak demosunu da begendigim icin almistim dandik mi dandik bir oyun cikti,almayin aldirmayin aman diyim ha
  • Almayı planlıyorum.
    Biraz daha yorum için UP
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sp@wn kullanıcısına yanıt

Konuyu hortlatayim, oyunun Wiki sayfasında ps5 ibaresi görünüyor. Yani remastered gelme ihtimali var gibi

Ayrıca oyundaki ana karakter Enoch İslam'da İdris peygamber olarak geçiyormuş. Bir peygamberin ana karakter olduğu tek oyun olabilir.

İnternneten ps3 fiyatlarına baktım 3500 TL civarında bir fiyattan satılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyungazi -- 22 Ocak 2025; 10:31:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.