Şimdi Ara

el kıyma makinesine nasıl kaptırılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eskiden bu tür haberler çok olurdu,bugün yine rastladım,
    nasıl oluyor bu ya, yazık bir kız daha kaptırmış,bunun el kapmayan türü yok mudur

http://www.haber3.com/kiyma-makinesine-parmaklarinin-kaptirdi-1005757h.htm

• Makinaya et tokmakla yedirilir ? orada kocaman harflerle yazar tokmak kullanınız... Dinlememiş sanırım kaza değil bilerek yapmış gibi birşey bu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ablamın kayınvalidesi de kaptırmıştı, parmaklar resmen kıyma olmuş, biber salçası yaparken olmuş. Şans, bazı insanlar tam usta olduklarını sanıp tokmak kullanmıyorlar ve böyle sorunlar oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknogezgin

Makinaya et tokmakla yedirilir ? orada kocaman harflerle yazar tokmak kullanınız... Dinlememiş sanırım kaza değil bilerek yapmış gibi birşey bu...

temizlerken olmuş ta çalışmazken temizlenmez mi bu alet
  • Dikkatli okuduğunuzda kız makinede et çekmiyor,makinenin temizliğini yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

quote:

Orijinalden alıntı: Teknogezgin

Makinaya et tokmakla yedirilir ? orada kocaman harflerle yazar tokmak kullanınız... Dinlememiş sanırım kaza değil bilerek yapmış gibi birşey bu...

temizlerken olmuş ta çalışmazken temizlenmez mi bu alet

Temizlenirken elektrik bağlantısı kesilmelidir. sanırım müşteriye kıyma hazırlarken olmuş.
  • Merhaba,
    Ben Parmaksız Niyazi'nin torunuyum dedem 16 yaşında kasapta çalısırken eti makineye ittirmek için tokmak yerine parmağını kullanınca
    işaret parmağının yarısını almış makine mahallelide dedemin adını Parmaksız Niyazi koymuş.
    İyi geceler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İKİNCİ EL SAAT ALINIR MI?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MiğfeR

Merhaba,
    Ben Parmaksız Niyazi'nin torunuyum dedem 16 yaşında kasapta çalısırken eti makineye ittirmek için tokmak yerine parmağını kullanınca
    işaret parmağının yarısını almış makine mahallelide dedemin adını Parmaksız Niyazi koymuş.
    İyi geceler.

iyi bari tek parmakla atlatmış,Elsiz Niyazi'nin torunu da olabilirdin.
  • Kıyma makinesi Temizlerken önce makine üzerindeki şalter kapatılır, öndeki kapak özel aparatı ile çıkarılır, sonra ayna denen kıymaya uzun şeklini veren yuvarlak delikli çıkarılır, daha sonra asıl kesici kısım yani burgu şeklindeki bıçak kısmı çıkarılır ve parçalar ayrı ayrı temizlenir. Makine montaj halindeyken temizlik yapılmaz. Et çekilirken tokmak kullanılsa dahi çelik eldiven giyilir.

Bunları nerden mi biliyorum, eski et tavuk şarküteri dükkanımızdan ve askerliğim zamanında kıyma makinesi üzerine yapıştırmak için yazdığım talimattan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elini kaptirman için makinanin üstüne çikman lazim
  • quote:

Orijinalden alıntı: moonwhite

Kıyma makinesi Temizlerken önce makine üzerindeki şalter kapatılır, öndeki kapak özel aparatı ile çıkarılır, sonra ayna denen kıymaya uzun şeklini veren yuvarlak delikli çıkarılır, daha sonra asıl kesici kısım yani burgu şeklindeki bıçak kısmı çıkarılır ve parçalar ayrı ayrı temizlenir. Makine montaj halindeyken temizlik yapılmaz. Et çekilirken tokmak kullanılsa dahi çelik eldiven giyilir.

Bunları nerden mi biliyorum, eski et tavuk şarküteri dükkanımızdan ve askerliğim zamanında kıyma makinesi üzerine yapıştırmak için yazdığım talimattan

askerliğin faydaları
    tuvalette zıçma talimatı bile var

• 10 saniyelikte olsa burda biraz önce bir ss vardı ki adamın elini bununla doğramışlar gibi
  • @moondalina
  • Ne makina temizlemesi ya? ben tv de izledim bayan bi müşteri gelmis kiyma istemis bu kızda tokmak kullanmadan kıymayı çekmek isterken elini kaptırmış olay bu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.