Şimdi Ara

EL FRENİ.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kim olduğu yazmama gerek var mı ? herkes gördü kim olduğunu. acil forvete podolski oynamalı. bir insan bu kadar mı top ezer takımı eksik oynatır. top tutma yok, pas yok, orta yok, şut yok e en iyi yaptığın şey karşı karşıya atmaktı onuda yapamadın. kanatta kim oynarsa oynasın emre oynasın jose oynasın ama forvette podolski oynasın.

• Burak yıllardır böyleydi zaten. Maç içinde hiçbir zaman olamadı ki. Fırsatçılığı ile gol atıp milleti uyutuyordu. Şimdi golde yok. Gol olmayınca diğer tüm foyaları ortaya çıkıyor. Daha doğrusu herkes konuşmaya başlıyor. Gol olmayınca Burak bir hiçtir. Her yıl 20-30 gol atmazsa Burak bir hiçtir. Elmander 10-15 gol atar ama gözle görülür biçimde de takım oyununa katkı sunardı. Kimsede elmander az gol atıyor demezdi. Dahası sayesinde ortasahalar gol atıyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıldır yazıyorum forumda ama maalesef seveni çok.

• Gelirken de gelmemesi gerektiÄŸini söyledim.

Uzun zamandır da o oynadığı sürece takımın istikrarlı şekilde iyi oynayamayacağını iddia ediyorum.

Galatasaray'ın forveti 30 atmasa da olur. 12-13 tane atsın ama takımı oynatsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • buraktan mı bahsediyor acaba maçı izlemedim de
  • Balon Jose için neden konu açmadın? Yerli sevici Hamza balon Jose yerine Bilal'ı oynatıyordu.
  • beyler ben çok sıkıldım. vallahi çok sıkıldım, hep aynı şeyler konuşuluyor, ama düzeltmeye çalışan bir tane adam yok. abi bi büyük takım, iki hafta üst üste, iki kez öne geçtiği maçta galibiyeti kaçırır mı?
    forveti burak, en iyi kanat oyuncusu yasin, defansif orta saha olarak düşünülen oyuncusu jose olan takımdan bu kadar oluyor. bunların hepsi zaten konuşuldu gerçi. neyse 3 kupalı kadro, yeterli kadro aynen devam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Elektronik el freni
    12 yıl önce açıldı
    El freni sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yılmaz kullanıcısına yanıt
    4 milyon Euro alan o mu? Zamanında Drogba kadar bende gol atıyorum diyip zam isteyen kendisiydi? Madem o kadar adam, delikanlı gitsin maaşını düşürsün. Şimdi de gol atamıyor. Ben olsam öyle derdim. İşimi iyi yapıyorken yüksek para istiyorsan, yapamazkende düşürteceksin onu. El insaf, vicdan var.

Jose dediğin adam 20 yaşında ve Galatasaray-Türkiye kariyerinin ilk yılları. En azından 700 bin Euro alıyor. Hiç yoktan 1-2 sene sonra gel Jose'yi eleştir.

Mesela Semih'in artık Galatasaray kariyeri bitmeli. Adam battıkça battı yahu. 2010'da ki kadar bile oynayamıyor şuan. Gelişecek gelişecek diye diye 25 yaşını buldu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.