Şimdi Ara

El Ele Çift,Sarmaş Dolaş Sevgili Görmekten Bıktım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galiba memleketde bekar kız kalmadı!!Tek bnm sevgilim yok zannetmeye başlıyorum..Dışarda yürüyorum ya inanırmısınız öyle bir çağa geldikki ilk okuldan tutun orta okul 13,15 yaşlarında çocuklar el ele parklarda,apartman girişlerinde,flört ediyolar evlerinde ders çalışıp oturmaları gerekirken bu karşı cinse bu yaşta nedir ilgi her iki cins içinde geçerli anlamıyorum valla...

Biraz yetişkin kızlara gelince zaten durum vahim hepsinin elinde telefon zırt pırt mesaj sesi otobüste,metroda,tüm toplu taşıtlarda,yürürken,belkide helada iken bile elde telefon parmaklar jet hızında mesaj yollama peşindeler.Piyasda yanlız kız kalmamış ben bunu anladım kız olsun erkek olsun herkez bulmuş birbirini sanki önceden rezarvasyon yapmışlar doğal afet olacak gıda değilde kız,erkek depolayacakmış gibi olmuş durum..

Kime yazılsam ya evli,ya sözlü,yada sevgilisi var geçen otobüsteyim bi kızı kesiyorum çokta tatlı bişe bi baktım parmakta yüzük,başka birinede bakıyorum telefonu çaldım aşkım,Biraz eli ayağı düzgün güzel kızlar stokta kalmamış arkadaş hepsi uçmuş çoktan zaten eğlenilcek kızlar çokk ama artık sevmek evlenmek hayatına yeni düzen getirecek kişiyi bulmak çook zor..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.