Şimdi Ara

El Clasico ile ilgili İngilizce Sunum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: green_arrow

more than "a" game

Tamam duzenledik bi orayi gorun zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Giriş resmini buldum

El Clasico ile ilgili İngilizce Sunum
  • Video işinide çözdüm en güzel 10 gol falan koycam

• Hazirlayinca bizede atarsin :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Jefres

Hazirlayinca bizede atarsin :D

Olur atarim

• El clasicoyu napcan fb gs yap.Buna benzer bir sunum bende yapmistim internetin yararlari ve zararlari hakkindaydi benimki.turizm okuyorum ingilizce dersinde.senin bolum ne?

• quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

El clasicoyu napcan fb gs yap.Buna benzer bir sunum bende yapmistim internetin yararlari ve zararlari hakkindaydi benimki.turizm okuyorum ingilizce dersinde.senin bolum ne?

Yok kardeş el clasico iyi saol yine de fikir için. Bilgisayar müh.
  • Oynanan son maçı video olarak ekle işte

• quote:

Orijinalden alıntı: Alter Bridge

Oynanan son maçı video olarak ekle işte

En iyi 10 gol daha iyi olmaz mı?
  • Beyler slayt bitti eksiklik veya şunu eklesen daha iyi olur diyen varsa lütfen söylesin.

http://yadi.sk/d/5Fzr4-W7LD2eK
  • Kusura bakma ama hem dile hem de futbola çok acımasız davranmissin, bu sunumu değiştirmen lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Boomcu

Kusura bakma ama hem dile hem de futbola çok acımasız davranmissin, bu sunumu değiştirmen lazım

Biraz ayrıntıya girsen
  • quote:

Orijinalden alıntı: eser3424

quote:

Kusura bakma ama hem dile hem de futbola çok acımasız davranmissin, bu sunumu değiştirmen lazım

Biraz ayrıntıya girsen

Most tall most old olmaz tek hecelilerde -est kullanılır, tam okumadım yazıları ama bunlar direk göze çarpıyor. Daha sonra en pahalı 3.futbolcuyu yazman gereksiz en uzun en yaşlı futbolcuyu falan yazman, messi ve ronaldonun kaç whatsapp değerinde olduğu gereksiz futbolla alakasız, futbolla ilgili olacaksa futbolla ilgili birinden yardım al, bilgisi olan birinden, mesela Figo'nun Barcadan Reale gitmesi, 5-0'lık maç, Messi-Ronaldo istatistik karşılaştırması,Barcelona'nın 5 kupali sezonu, iki takımın efsaneleri,Ronaldinho'ya da bir bölüm ayırabilirsin gibi, benim de pek fazla bir bilgim yok.

• quote:

quote:

quote:

Biraz ayrıntıya girsen

Most tall most old olmaz tek hecelilerde -est kullanılır, tam okumadım yazıları ama bunlar direk göze çarpıyor. Daha sonra en pahalı 3.futbolcuyu yazman gereksiz en uzun en yaşlı futbolcuyu falan yazman, messi ve ronaldonun kaç whatsapp değerinde olduğu gereksiz futbolla alakasız, futbolla ilgili olacaksa futbolla ilgili birinden yardım al, bilgisi olan birinden, mesela Figo'nun Barcadan Reale gitmesi, 5-0'lık maç, Messi-Ronaldo istatistik karşılaştırması,Barcelona'nın 5 kupali sezonu, iki takımın efsaneleri,Ronaldinho'ya da bir bölüm ayırabilirsin gibi, benim de pek fazla bir bilgim yok.

Futbolla ilgisi olmasina gerek yok amac slayt hazirlamak birazda eglencelo bisi olsun dedim yoksa figo falan oraya girersek cikamayiz .sorularla siniftakileri sunuma dahil etmeyi dusunuyorum en basit sorularfa bunlar geldi aklima.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Biraz ayrıntıya girsen

Futbolla ilgisi olmasina gerek yok amac slayt hazirlamak birazda eglencelo bisi olsun dedim yoksa figo falan oraya girersek cikamayiz .sorularla siniftakileri sunuma dahil etmeyi dusunuyorum en basit sorularfa bunlar geldi aklima.

O zaman en çok gol atan, en çok maça çıkan oyuncu gibi "en"lere bak, daha bir çok örnek vardır

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.