Şimdi Ara

El Camino: A Breaking Bad Movie (2019) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
2
Favori
6.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ozark icin Resmi bilgi yok henüz sadece sızan ay olarak biliniyor. Breaking Bad izlediyseniz begendiyseniz tabi ki tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu film beni hiç heyecanlandırmıyor nedense. Eski kalite yapımların herhangi yeni bir şey yapması hoşuma gitmiyor
  • El Camino: A Breaking Bad Movie (2019)
  • BB diyince aklıma hank gelir.
    hank iyi adamdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E19076E5A

BB diyince aklıma hank gelir.
    hank iyi adamdı.
    sen gördüğüm en zeki adamsın ama şu adamın beni daha ilk gördüğü anda öldürmeye karar verdiğini göremeyecek kadar aptalsın. adam kararını 10 dakika önce verdi bile.

ne yapacaksan yap aşağ......

end :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

hey gidi günler

ne deli gibi izlerdik be.

• Bu arada filmin ismi şuradan geliyor ; Jesse son sahnede çetenin arabasını alıp kaçmıştı. Bu kaçış sırasında kullandığı aracın markası chevrolet modeli El Camino

El Camino: A Breaking Bad Movie (2019)
  • Vince Gilligan, Hollywood Reporter ile röpartaj yapmış.

''Ah dostum, film çıktığında umarım bu adam yeterince rahat bırakmalıydı.'' demeyecek.

Ve kendisini riske attığını söylüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 22 Eylül 2019; 23:3:57 >
  • Resim gözükmüyor hocam. Ama netflix politikasına uyup alakasız bir şekilde araya zenci+ gay karakter yerleştirirseler veya saçma bir interaktif film gibi bir şey olursa gibi şeyler çünkü böyle şeylerin sırası değil. 6 senedir aç gibi breaking bad hasreti var. :) umarım süper bir şey olur. beklentiyi yüksek tutuyoruz da bakalım.
  • Atanamayan Dr. Strange kullanıcısına yanıt
    Resmi düzelttim tekrardan bakabilirsiniz.

Bu arada yeni fotoğraf gelmiş onuda atayım.

• arkadaşlar teaser'daki radyoda 9 kişinin öldüğü söyleniyor. final bölümünde ölen kişilere baktım
    Breaking Bad Wiki
    List of deaths on Breaking Bad
    https://breakingbad.fandom.com/wiki/List_of_deaths_on_Breaking_Bad

bu listeye göre, walter'ıda hesaba katarsak 10, ama radyoda 9 deniyor.

akşam eve gdince üşenmeyip açıcam final sahnesini hesaplayacam kaç kişi öldüğünü :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stdbr -- 23 Eylül 2019; 13:57:9 >

• quote:

Orijinalden alıntı: stdbr

arkadaşlar teaser'daki radyoda 9 kişinin öldüğü söyleniyor. final bölümünde ölen kişilere baktım
    https://breakingbad.fandom.com/wiki/List_of_deaths_on_Breaking_Bad

bu listeye göre, walter'ıda hesaba katarsak 10, ama radyoda 9 deniyor.

akşam eve gdince üşenmeyip açıcam final sahnesini hesaplayacam kaç kişi öldüğünü :D
    evet o 9 kişi lafına bende dikkat ettim fragmanda ama diziyi açmaya üşendim.

bu verdiğiniz linkten baktım dediğiniz gibi 9 kişi walter white hariç olmalı, onu da katarsak 10 oluyor çünkü

eğer ww yaşıyorsa, öyle bir şey gerçekleşirse ortalık fena karışır

• quote:

''Ah dostum, film çıktığında umarım bu adam yeterince rahat bırakmalıydı.'' demeyecek.

şu cümleden hiç bir şey anlamadım.
  • Filmin başında Vince Gilligan olduğu için içim rahat. Efsaneye yakışır bir film olacaktır.
  • Röportaj verene diyor bunu yönetmen. Yani diyor ki diziyi severler iyi ki filmi yapmış dicek. Anlamamak icin bir sebep yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2C5CD639E

Röportaj verene diyor bunu yönetmen. Yani diyor ki diziyi severler iyi ki filmi yapmış dicek. Anlamamak icin bir sebep yok.
    Google çeviri sanırım..

quote:

"I'm hoping when the movie comes out, people won't say, 'Oh, man, this guy should've left well enough alone,"

asıl çeviri; "umarım film çıktığında insanlar keşke bu adamı rahat bıraksalarmış(da filmi çekmeseymiş) demez."
  • Abi elim ayağım titredi you ready diyen ww mi soul mu Jesse çok ciddi bitch demeyecek mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hiçbir şey göstermemişler trailer'da, böyle olması daha iyi herşey sürpriz olacak filmde. you ready diyeni de tahmin etmek imkansız gibi, en çok Ed demişler reddit'te.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 24 Eylül 2019; 18:18:1 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.