Şimdi Ara

Eksoz susturucusu ve blowoff hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk oncelıkle ıyı gunler herkeze. Arkadaslar 2 adet sorum olucak. Bende peogeot 106 var tek kapı, ufak modıfıkasyonlar yapıldı celık jant muzık sıstemı arka stop lambaları sıs farları vs. motoruna gelınce sadece performans hava fıltresı taktırdım. Asıl soruma gelınce sımdı arabayı aldıgım kısı bana eksoz vermıstı sesı cok guzel ama polıse yakalanınca sokmek zorunda kalmıs bana sen al ıstedıgını yap dedı. sımdı ben bu eksozu gerı taktırıcagım bıraz kullanıcam eger polıs mudahale ederse susturucu taktırmayı dusunuyorumda bu susturucu olayı nedır? takıp cıkarılması kolay bısıymı? + bu eksozu takınca yakıt tuketımınde artık olurmu? dıger sorum ıse arabaya blowoff taktırmayı dusunuyorum vıtes gecıslerınde o hos sesı cıkartması ıcın ama fıyatları ve takılıp cıkarılması konusunda hıcbır bılgım yok. Bana bu konuda detaylı bılgı verebılırmısınıız? ılgınız ıcın tesekurler

• turbo varmı arabadaki blowoff sordun. eğer oyuncaklardan bahsediyorsan çok gereksiz olur. eksozda kaynakla kes çıkar yapılıyor. yani para vermen gerekecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkkarakartal1903

turbo varmı arabadaki blowoff sordun. eğer oyuncaklardan bahsediyorsan çok gereksiz olur. eksozda kaynakla kes çıkar yapılıyor. yani para vermen gerekecek

elektirikli blow off diye geçiyo
    şekli araba kornası gibi
    vanalı ekzos yaptırın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Egzoz ve İntake Fan Nedir ?
    18 yıl önce açıldı
    egzos tan çıkan patpat sesi
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.