Şimdi Ara

Ekşicinin hukuk fakülteleri analizi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://seyler.eksisozluk.com/tercih-doneminde-hukuk-yazmayi-dusunenler-icin-nokta-atisi-yapan-tavsiyeler

Biri böyle analiz yapmış. Gaziyi ceza hukuk unda Türkiye nin en iyisi ilan edip Ankara ile karşılaştırılamayacağını bile söylemiş. Siz ne dersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çok ekşi bir yorum olmuş xd

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • edit: 3 hesap da ban yedi bunu da kaybetmek istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daryl.Dixon -- 18 Temmuz 2017; 22:44:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilimsel olarak çürütün beyler adamın söylediklerini.

• Ankara hukuku ceza hukuku kıyaslamasında listesine bile almamış bu süpersonik zeki arkadaşımız ama adli yargı hakimlik sınav sonuçları ortada. Objektif bir değerlendirme yapamamış gibi gözüküyor. Ya da ankara hukuku kazanamamış gazili olarak kendince intikam alıyordur:))

https://yokatlas.yok.gov.tr/mezun-basari-atlasi-tablo.php?s=5

• Ekşide birçok üninin yorumları okudum henüz 1 tane olumlu,mantıklı yorum görmedim.Klasik ekşi yorumu.

• O kadar bos yazmis ki
    hukuk fakultesi=ceza hukuku mantigi bombos
    hukuk fakultesinde sayilacak o kadar onemli ders var ki sadece ceza hukukuna indirgemek mantik disi bir sey. Bunu ne demek istedigimi hukuk fakultesine gidersen anlayacaksin
    medeni hukuk? ticaret hukuku? borclar hukuku? is hukuku? idare hukuku? hukuk felsefesi ve sosyolojisi? roma hukuku? ne olacak bana bu dersleri adam akilli verebilecek mi?
    ozel hukuk alaninda(medeni ticaret borclar vs.) gazi cok kotu.
    Kac tane secimlik dersi var, okul ne katiyor ogrenciye ac bir iuhfun auhufun secimlik derslerine bak bir de gazinin bak ne demek istedigimi anlayacaksin
    adam liste yapmis ceza sistematigini gazi hocalarindan iyi bilen yok demis upuzun ceza hukuk alaniyla ilgili univeristelere deginmis ve istanbul hukuka deginmemis? bu da ayri bir komedi adam dunyanin en bos universitelerine deginip iuhfe deginmiyor. Turk ticaret kanunu hazirlayanlardan birisi su an istanbul hukukta dekanimiz olan ve ceza derslerimize adem sozuer.
    Gelsin bir ceza hukuku sinavimiza girsin cozebilecek mi bunu da deginmeden gecemeyecegim cunku bir ceza sinavimiz 3 saat suruyor 8 carsaf kagit yazdiriyorlar adama

Bir de iuhfe hic deginmeyip auhfe de arada birkac gommesi bence kiskancliktan baska bir sey degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlairWaldorff -- 19 Temmuz 2017; 6:25:36 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.