Ekşi sözlükten bir sınav yorumu..

-
-
Fene 40dakika ne bakmış oturup çaymı içmiş aw sadece biyoloji 5dkda bitti benim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam eksi sozluk de forum gibi her sene ilk bine 5bin kisi sokuyor. Her yorumu ciddiye almayin.
Tyt matematiği 35 dakikada bitirmek daha abartı geldi bana
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fortunateson -- 19 Temmuz 2021; 15:37:20 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Matematiği 35 dakikada bitiren kaç kişi vardır acaba Türkiye'de? 1 mi?
-
hocam sizin netler kaç
-
entry sahibi benim ve evet doğru yazdıklarım tyt matı yanlış yazmışım 35 değil 40 dkda bitti
-
Ahahhaha sınava bir saat kala geçtim matematiğe 24 işaretledim Allah'ın boomer mühendisi 35 dakikada bitirecek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ortalama bir ekşi sözlük erkeği 1.90 sarışın mavi gözlü kaslı yakışıklı aylık 10k dolar mayış alıp bilim felsefe sanat spor siyaset konularında ileri derecede uzman olduğu için şaşırtıcı bir sonuç değil
Bu adama soralım. Matematikte oldukça pratik ve bilgi sahibi. Kaç dakikada bitirdiniz hocam tyt matematiği?
Bu adamdan hızlı bitirmiş yoktur bu sene tyt matematiği.
olm bu ekşisözlüğe bakarak hiçbir şey yapılmaz.
niyeyse ülkedeki en zengin kesim 7/24 burada takılıyor
herkesin maaşı 10bin euro ve herkes hafta sonları monaco,paris falan yapıyor sözlükte.
yks 2019'un ebanın kıytırık denemelerinden daha kolay olduğunu iddia etmiş geçen sene de.neden yardımcı olmamızı istemiş onu da anlamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 19 Temmuz 2021; 15:46:31 > -
çöp sitenin çöp yorumu. ekşi troll kaynıyor, her gördüğünüze inanmayın.
-
Sallamis. 2018 ayt matta 39-1 yapan abiniz olarak zor oldugu soylendigi icin ayt mata bakayim dedim ilk 10 soru 15 dk surdu 1 tane de bosum vardi sinirlenip biraktim. Boyle gitse 60dkda mati cozerdim 4 tane de bosum olurdu. O boslara feni cozdukten sonra donerdim 15 dkda biterdi yani en az 75 dklik bir mati vardi. O sorular yeterince pratik yapmadan 50dkda cozulmez, eger cozduyse de 5-10 tanesi yanlistir.
-
hocam ben inanıyorum yemin ederim gerçekten troll mu ben orayaı entel insanların oldugu bir ye rzannediyordum
-
Hadi mühendis, ileri düzey matematiğe hakim diyelim. 21 tyt mat’ını 35dk’da geçmesi imkansız.
Burada ne işin var o zaman?
Soruları sallarsan 10 dakikadada bitirirsin hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Hocam eksi sozluk de forum gibi her sene ilk bine 5bin kisi sokuyor. Her yorumu ciddiye almayin.
|
Fene 40dakika ne bakmış oturup çaymı içmiş aw sadece biyoloji 5dkda bitti benim
|
Tyt matematiği 35 dakikada bitirmek daha abartı geldi bana
|
Ortalama bir ekşi sözlük erkeği 1.90 sarışın mavi gözlü kaslı yakışıklı aylık 10k dolar mayış alıp bilim felsefe sanat spor siyaset konularında ileri derecede uzman olduğu için şaşırtıcı bir sonuç değil
|
Ahahhaha sınava bir saat kala geçtim matematiğe 24 işaretledim Allah'ın boomer mühendisi 35 dakikada bitirecek
|
ekşi sözlükten sonrasını okumadım
|
olm bu ekşisözlüğe bakarak hiçbir şey yapılmaz. niyeyse ülkedeki en zengin kesim 7/24 burada takılıyor herkesin maaşı 10bin euro ve herkes hafta sonları monaco,paris falan yapıyor sözlükte. yks 2019'un ebanın kıytırık denemelerinden daha kolay olduğunu iddia etmiş geçen sene de.neden yardımcı olmamızı istemiş onu da anlamadım. ![]() |
Benzer içerikler
- ayt kaç ayda biter
- matematik röntgeni yorumları
- aydın yayınları ayt deneme 2 cevap anahtarı
- kitapyurdu güvenilir mi
- 4k yayınları zor mu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X