Şimdi Ara

Ekşi sözlükte hiç kötülenmeyen üniversite var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yale olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • {}

• Olmayan üniversitedir

• eksiye bakip uni, bolum tercihi yapilmaz, urun alinmaz, gezmeye gidilmez.

• Lise tercihi yaparken bakmistim oraya tabi oraya bakarak yapmadim ama insan kazandigi liseyi merak ediyor hakli cikmislardi

• Ekşi sözlükte kötülenmeyen bir konunun olduğunu sanmıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [delete from big topic]
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ekşi sözlüğe bakıp hiç bilgi edinilmez

• ekşi sözlükte kötülenmeyen üniversiteyi geç kötülenmeyen herhangi bir konu yok
  • Tercih zamanı burası daha kötü oluyor. En azından ekşiciler okudukları okulu anlatıyor da doğruluk payı var. Burda daha tercihini yapmamış liseliler sidik yarıştırıyor. 2 ay sonra ne demek istediğim anlaşılır.
  • Ekşiden okuyup ardından okuldaki öğrencilerle konuşup hatta akademisyenlerle konuşup bilgi teyit etmişliğim çoktur. Genelde haklı çıkıyorlar. Tabi bunu genelleme yapamayız ama doğruluk payı yok değil.
  • ekşiye herkes acısı olduğu zaman yazıyor. okulla ilgili iyi bir şey olduğu zaman açıyım da yazıyım diyen yok yani. :) ama az çok doğru yazılanlar okulun gerçek yüzünü gösteriyor.
  • Arkadaşlar burada eksiyi savunmuyorum ama üniversiteler hakkında yazılan çoğu şeylerin doğruluğu var. Siz tabiki gidip görmediniz üniversite ortamını, işleyişini yada burada para karşılığı okulunu öven tipleri okuyup değerlendirme yapıyorsunuz o yüzden size abartı geliyor. Gidince göreceksiniz ki doğruymuş hatta ulan az bile yazmışlar dediğin zamanlar bile olcak.
    Onu bunu geçeyim ne yazık ki ülkemizde üniversite dediğimiz yerler üniversite ile alakası yok bunu zaten diğer ülkeleri takip eden öğrenciler bilir. beni en çok üzen şey de bu boşa okuyoruz boşuna para harcıyoruz en önemlisi zaman harcıyoruz. Bugün yüzde kaçtır bir öğrencinin eğitim gördüğü bir alanda çalışma yapabilme oranı, bir elin parmaklarını geçmez.
    Neyse siz ders çalışın öyle kendinizi hırpalanmayın kim ne yazmışsa yazmış bunları sonra düşünürsünüz.

• Türkiye’deki Her üniversite kötü olduğundan doğru olan önermedir. Kötünün iyisini tercih ediyoruz zaten.

• koç sabancı bilkent odtü boğaziçi vb. okullara ve tıpa gitmeyenler 4 yıl boyunca lise 5 okuyacaklarının farkına varsınlar bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Tellooozs

koç sabancı bilkent odtü boğaziçi vb. okullara ve tıpa gitmeyenler 4 yıl boyunca lise 5 okuyacaklarının farkına varsınlar bence
    tıp liseden de kötü bence
  • Okullarin iyi yanlari biliniyor zaten.Kotu yanlarini ogrenmek icin faydali

Olmayan üniversitedir

• Var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.