< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ekşi Sözlük'ün IMDb Alternatifi: En İyi 150 Film Listesi
Sinema tutkunları olarak, izlenmesi gereken en iyi yapımları merak ettiğinizin farkındayız. Ekşi Sözlük'ün kullanıcıları tarafından oluşturulan ve IMDb'ye alternatif olarak sunulan "En İyi 150 Film Listesi", harika film önerileri sunuyor.
Bu liste, gizemli ve bağımlılık yapan "Fatal Seduction"dan yürek burkan "Vahşi Dostum"un yapım sürecine kadar çeşitli filmleri kapsıyor. Her bir film, kullanıcı oyları ve yorumları ile desteklenerek en iyilerin yer aldığı bir seçki oluşturulmuş.
İster yeni film önerileri arıyor ister klasikleri yeniden keşfetmek istiyor olun, Ekşi Sözlük'ün listesi ihtiyacınız olan rehberi sunuyor. En iyi filmleri keşfederek unutulmaz sinema anları yaşayabilirsiniz.
Anahtar kelimeleri içeren cümleler:
|
|
|
Benim dengemi bozmayınız.
|
|
why so serious??
|
|
Şu anda burada, benim yerimde olabilecek potansiyel insanların sayısı, Arabistan çöllerindeki kumların sayısından fazladır; ancak onların hiçbiri gün yüzü göremeyecek. Kuşkusuz ki bu doğmamış hayaletler arasında Keats’ten daha başarılı şairler, Newton’dan daha büyük bilim insanları vardır. Tüm bunları bilebiliyoruz, çünkü DNA’mıza bakarak var olabileceğini bildiğimiz insanların sayısı, gerçekte var olanların sayısından çok daha fazladır. Bu baş döndürücü olasılıklara karşılık, siz ve ben, tüm sıradanlığımızla, buradayız.” |
|
“Ne olursa olsun bir meta olarak tüketilmek istenmeyen her türlü sanatın amacı, hiç şüphesiz kendine ve çevresine, hayatın ve insan varlığının amacını açıklamak, yani insanoğlunun gezegenimizdeki varoluş nedenini ve amacını göstermek olmalıdır. Hatta belki de hiç açıklamaya bile kalkmadan onları bu soruyla karşı karşıya bırakmalıdır.”-Andrei Tarkovsky-
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertMeteAlp -- 9 Ekim 2015; 2:56:46 > |
_____________________________ |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AİGUN -- 10 Ekim 2015; 19:05:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bazen zevkine klavye bordoberelisi oluyorum. Klavyeden fena sallarım. Dediklerimin çoğu ortamı germek icin yalan bilgidir. itibar etmeyiniz. troll hesap olabilirim. 😬
|
|
“Ne olursa olsun bir meta olarak tüketilmek istenmeyen her türlü sanatın amacı, hiç şüphesiz kendine ve çevresine, hayatın ve insan varlığının amacını açıklamak, yani insanoğlunun gezegenimizdeki varoluş nedenini ve amacını göstermek olmalıdır. Hatta belki de hiç açıklamaya bile kalkmadan onları bu soruyla karşı karşıya bırakmalıdır.”-Andrei Tarkovsky-
|
|
Şeytanı sevmiyorum ama, fikirleri hoşuma gidiyor!
|
|
“Bazı insanları eğitemezsiniz, onları kötülük etmemeye ikna edemezsiniz. Kötülüklerini suratlarına vurunca sadece inkar etmez, sizden daha da nefret ederler. Onları görmezden de gelemezsiniz. Cezalarını haketmişlerse haketmişlerdir. Merhamet her zaman en doğrusu değildir, en güzeli ve en ahlaklısı da degildir. Size kötülük edenleri mazur görmek, onlara anlayış göstermek, onların içindeki şeytanı ancak besler, büyütür. Affetmek belki de o insana yapabileceğiniz en büyük kötülüktür.” Dogville
|
Bazı filmlere göz attıktan sonra bizim derdimiz bize yeter dedim ve listeyi terk ettim. |
radyoterapi-radyasyon güvenliği soruları cevaplanır.
|