Şimdi Ara

Ekşi sözlüğün kapatılmasına diğer sözlüklerin ve forumların sesini çıkartması gerektiği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekşi sözlük sadece sembol. Kendi adamlarını koyup kapatmak için zemin hazırladılar muhtemelen. Diğer sözlüklere de gayet aynısı yapılabilir. Aynı şekilde forumlarda benzer hava içinde olduğundan aynısı uygulanabilir. Özellikle DH'nin kitlesinin muhalif olduğunu bilmeyen yok. Bu tarz sözlük/forumların yazılı olarak ekşi sözlüğe destek çıkması sorumluluklarıdır diye düşünüyorum. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyenler yüzünden ülke bu halde.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben direk girebiliyorum VPN olmadan kapatmışlar mı?

• Bazıları girebiliyorda çoğunluk giremiyor. Bazılarının girebilmesini DNS ayarlarına bağlıyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Katılıyorum.. Ekşi sözlük, gündem üzerinde etkili ve bir kısım kitleyi yönlendirebilme gücüne sahip olması dışında önemli ve referans alınabilen bir data arşivine sahip. Eğer halkı tehlikeye sokacak bir yapılandırma varsa bununla ilgili önce yönetim bilgilendirilmeli, öncelik tanınmalı. Söylediklerine göre yönetim ne olduğunu bile bilmiyor.

Buna sessiz kalmak demek bir gün aynı şeyin diğer tüm forumlara geldiğinde geç kalınması demek. Regülasyonlar ne kadar sıkı takip edilirse edilsin, çok kullanıcılı sosyal mecralarda bir açık olmaması imkansız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oozora -- 22 Şubat 2023; 15:19:14 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DH'nin sahibi reisçi. Yazdıklarından zihniyeti ortaya çıkıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Kanıt?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vpn tavsiyesi verebilecek var mı paralı parasız ama güvenilir olan?

• çıkıyoz zati

• stableRevulation kullanıcısına yanıt

Forum yönetiminin resmi kanallarda destek çıkması anlamında demiştim hocam.

• he doğru

• Onca veri yığını mesaj varken mesajları çıkarıp bulmam imkânsız. Ancak her zaman dönemin hükümetini desteklediğini yazan mesajını hatırlıyorum. Ayrıca enerji muhabbetlerinde işin siyasî boyutunu ele alıp iktidarı eleştiren mesajlar karşısında da insanlara "ezik" diye hitap eden biri. Onu görünce bloğu bastım geçtim zaten.

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Birde üzerimizden para mı kazanıyor

• Gibi gibi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.