Şimdi Ara

Eksi bakiyeyle numara taşıma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
28.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben 2 kez -5 tl ile geçtim hiç bişe olmadı
    hatta bi de oyun indirip geçin
  • Bende turkcellden vodafone'a eksi bakiye ile gecmistim.sonra vodafonedanda eksi bakiye ile aveaya gectim.hepsine taka taka geziyorum:D keske aveada eksi bakiye koysa onada taksam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: realbrutal

Bende turkcellden vodafone'a eksi bakiye ile gecmistim.sonra vodafonedanda eksi bakiye ile aveaya gectim.hepsine taka taka geziyorum:D keske aveada eksi bakiye koysa onada taksam

uyandırma milleti sonra çakozlar hepsi
  • Arkadaşlar eksi bakiye konusunda şöyle bir durum var. Siz istemiyorsunuz operatörden hattımı eksi bakiyeye düşür diye. Dolayısıyla bir borç yok ortada. O ikram ediyor harca diyor lira yüklersen ordan mahsup ederim diyor. Yani rahat olun.
  • öyleyse bende harcarım
  • şu anki uygulama nedir ? avea bayisindeki eleman -kontor olursa taşıma olmuyor dedi. ona göre harcıyayım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert6385

şu anki uygulama nedir ? avea bayisindeki eleman -kontor olursa taşıma olmuyor dedi. ona göre harcıyayım :D

daha detaylı anlatır mısın şuan hangi operatördesin ve avea'ya mı geçmeyi düşünüyorsun. ayrıca diyelim ki şuan operatörün turkcell ve sen avea'ya geçmek istiyorsun hattında da 50 tl bakiyen var. bakiyeni harcamadan olduğu gibi gidip taşıma başvurusu yapabilirsin. avea'ya geçişin onaylandıktan sonra 3 ay içinde turkcell'de kalan bakiyeni talep oluşturarak avea hattına aktarabilirsin. ya da en geç 1 yıl içinde tekrar turkcell'e geldiğinde 50 tllik bakiyen otomatikmen hattına yüklenecek. son olarak avea bayisinde çalışan elemanda yalan söylüyor ya da bilgisi yok bakiyen ister + ister - olsun taşıma yapabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soNsuzumsuN -- 22 Şubat 2013; 17:12:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: soNsuzumsuN

quote:

şu anki uygulama nedir ? avea bayisindeki eleman -kontor olursa taşıma olmuyor dedi. ona göre harcıyayım :D

daha detaylı anlatır mısın şuan hangi operatördesin ve avea'ya mı geçmeyi düşünüyorsun. ayrıca diyelim ki şuan operatörün turkcell ve sen avea'ya geçmek istiyorsun hattında da 50 tl bakiyen var. bakiyeni harcamadan olduğu gibi gidip taşıma başvurusu yapabilirsin. avea'ya geçişin onaylandıktan sonra 3 ay içinde turkcell'de kalan bakiyeni talep oluşturarak avea hattına aktarabilirsin. ya da en geç 1 yıl içinde tekrar turkcell'e geldiğinde 50 tllik bakiyen otomatikmen hattına yüklenecek. son olarak avea bayisinde çalışan elemanda yalan söylüyor ya da bilgisi yok bakiyen ister + ister - olsun taşıma yapabilirsin

şu an turkcell'deyim ve + kontor var ve avea'ya geçeceğim . ama hat taşıma yapacağım için kontor yuklemedim. paket falan satın almadım. kullanıp da - ye geçsem problem olur mu ?

• quote:

quote:

quote:

şu an turkcell'deyim ve + kontor var ve avea'ya geçeceğim . ama hat taşıma yapacağım için kontor yuklemedim. paket falan satın almadım. kullanıp da - ye geçsem problem olur mu ?

Hiç bir problem olmaz hocam ama sana tavsiyem eksi tl ye düşür ondan sonra geçiş yap tekrar turkcell'e gelirsen eksi değil de sıfır tl ile başlayacağın için 8 tl kar'a geçmiş oluyorsun

• yanlız geçiş yapıp bir iki ay sonra tekrar turkcell'e gelmeyi düşünürsen artık - tl ye inemezsin yeni hatlar için eksi tl uygulaması yok artık bu yüzden eski hat olduğu için şuan inebilirsin - tl ye in ve git geçiş yap sonra tekrar turkcell'e gelirsen sıfır tl ile başlamış olacaksın
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hiç bir problem olmaz hocam ama sana tavsiyem eksi tl ye düşür ondan sonra geçiş yap tekrar turkcell'e gelirsen eksi değil de sıfır tl ile başlayacağın için 8 tl kar'a geçmiş oluyorsun

kar önemli değil. ben yine de - ye geçmemeye çalışayım. -ama geçersem de sorun çıksın istemiyorum. - lira ile yeni geçmiş olan varsa net cevap verecektir. avea bayisindeki çocuk boşu boşuna söylemez de gibime geliyor.

• Bi sorun çıkmaz arkadaşlar ben 2 sene turkcell müşteri hizmetlerinde çalıştım hatta bi ara bi abi arayıp ben hattımı taşıdım ama taşımadan önce - bakiyem kalmıştı borcum kalsın istemiyorum bayiye gittim almıyolar dedi baya bi gülmüştük :)
  • Aveadan 0 bakiyeyle bimcelle geçiş işlemini yapmadılar. Ayrıca hattım geçici servis dışıydı. Bimdeki eleman avea hattıma en az 10 liraya yükle bimcelle devreder dedi.

• Dün Fenerbahçe nin maçını seyretmek için türkcell tv paketine üye oldum dünden beri her ayar tv yazdıgımda
    Birazdan telefonunuzu etkin olrak kullanabilmeniz için gerekli ayarlarınız gönderilicek diyo
    haybeden -5.90 düştüm şimdi vodafone giderken takmazmıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: rgorkem

Bi sorun çıkmaz arkadaşlar ben 2 sene turkcell müşteri hizmetlerinde çalıştım hatta bi ara bi abi arayıp ben hattımı taşıdım ama taşımadan önce - bakiyem kalmıştı borcum kalsın istemiyorum bayiye gittim almıyolar dedi baya bi gülmüştük :)

Ben bi zamanlar hatlarımı turkcell taşıyıp 7 tl transfer yolu ile satıyordum
    diğer 1 lira da transfer ucretine gidiyordu. -8.0 TL oluyordu

sonra tekrar vodafona git gel yine 7 lira transfer.
    ama artık olmuyor

Bakarsın taşıma için 12 lira isteyen Mardin Nusaybinde TİM sahibi Ahmet beye kapak olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi termal1 -- 15 Mart 2013; 18:58:32 >

• Ben taşıdım, sorun çıkmadı...
  • -6tl kontorum var ve yarın avea faturaliya geciyorum turkcellden sorun olustururmu bu

• Bendede -8 TL var turkcellden Cuma günü Vodafone'a geçtim bakalım nolcak
  • arkadaşlar
    2 hat taşıdık bugun geçişi tamamlanıcak,

biri eksi 2 tl biri eksi 5 tl de

türkcellden aveaya
    vodafonedan aveaya geçiş yaptık
    sabah sabah parça kontörcümü arıycaz yada hat taşınınca odeme yukleme yapılabılıyormu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.