Bildirim
eksen yayınları ygs fizik

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
çözen yk mu? -
up!1 -
konu anlatımlısı varmış elimde ne zaman aldım hatırlamıyorum sanırım babam ygs ye calışayım diye almış göndermeyi unutmuş çalışan bilen duyan var mıdır? kitap siparişi veriyorum da eğer konu anlatımı kötüyse hangi konu anlatımlı fizik önerirsiniz?
-
quote:
Orijinalden alıntı: m3soc
konu anlatımlısı varmış elimde ne zaman aldım hatırlamıyorum sanırım babam ygs ye calışayım diye almış göndermeyi unutmuşçalışan bilen duyan var mıdır? kitap siparişi veriyorum da eğer konu anlatımı kötüyse hangi konu anlatımlı fizik önerirsiniz?
eksenin kötü olacağını sanmam çalış bence yazık günah bak baban o kadar para verip düşünmüş seni sende hakkını verip bitir kitabı -
quote:
Orijinalden alıntı: yardım14
quote:
Orijinalden alıntı: m3soc
konu anlatımlısı varmış elimde ne zaman aldım hatırlamıyorum sanırım babam ygs ye calışayım diye almış göndermeyi unutmuşçalışan bilen duyan var mıdır? kitap siparişi veriyorum da eğer konu anlatımı kötüyse hangi konu anlatımlı fizik önerirsiniz?
eksenin kötü olacağını sanmam çalış bence yazık günah bak baban o kadar para verip düşünmüş seni sende hakkını verip bitir kitabı
2011 mezunuyum ben ekseni çok kullandım özellikle kimyasını lisede çok kullanırdım ama ygs lys olarak hiç kullanmadım bir de sanırım bizden sonra müfredat değişmiş kitaplar yenilenmiş o yüzden sorayım dedim babam benden habersiz almış ben ünideydim o zaman almış olmalı haberim bile yok çünkübiraz inceledim içime sindi o yüzden konu anlatım yerine palme soru kitabı siparişi verdim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X