Şimdi Ara

eksen bilgisayarda yeniden kur kampanyası başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
1.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam Inventusdan toplayınca windows kurulu olarakmı geliyor birde bu parçaların kutularını vs yolluyorlar demi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bomshack kullanıcısına yanıt
    hayır hocam windows kurulu gelmez.windowsu benchmark ve diğer testleri yapmak için kuruyorlar.bütün parçaların kutularını yolluyorlar.
  • testerenecmi kullanıcısına yanıt
    Herşey için teşekkürler hocam sizede zahmet çıkardım son birşey istesem daha 2 ay var biliyorum ama şuanki duruma göre Inventusdan 2200-2300 bütçeye bir sistem toplarmısınız.Monitör üm yok .Şimdiden teşekkürler

• Sinerji.gen.tr her yönden fiyat konusunda kazanıyor hocam. Bu beni üzen taraf oldu.

• Sinerji sistem toplamasını sanırım yapıyor, telefonla teyit alınması doğru olur, Eksen'in kasa toplaması yaptığını biliyorum ama geçenler de bir arkadaşımız orada toplatmıştı, kablo düzeni vs. yoktu resmi eklemişti konusuna, belki yoğunluktan Vatan gibi direkt toplayıp gönderdiler, bunu da teyit etmek lazım, zira kablo yönetimine sahip kasa almanın pek anlamı olmuyor bu şekilde olursa, Inventus ise kablo yönetimine uygun toplama yapıyor.
  • uygun fiyatlı ürünleri de var. piyasaya göre kur indirimine rağmen yine de yüksek kalan fiyatları var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bomshack

Herşey için teşekkürler hocam sizede zahmet çıkardım son birşey istesem daha 2 ay var biliyorum ama şuanki duruma göre Inventusdan 2200-2300 bütçeye bir sistem toplarmısınız.Monitör üm yok .Şimdiden teşekkürler

hocam 2 aya inşallah dolar daha fazla yükselmez
     eksen bilgisayarda yeniden kur kampanyası başladı eksen bilgisayarda yeniden kur kampanyası başladı

• Dukkanı mı kapatıyolar nedir geçenki kur kampanyasında bir kamyon h100i h105 sattılar ucuz ucuz şimdi yok satışta
  • Hocam sinerji hala daha ucuz nasıl bu kadar ucuza satıyor adamlar anlamıyorum
    Misal Galax 970 HOF Edit

Sinerji : 1.188TL

Eksen: 1.396TL

İnventus: 1.455TL vallaha malzemeden mi çalılyorlar nedir anlamadım nasıl arada 300 lira 200 lira fark oluyor yahu. Hemen hemen her ürün için durum böyle birde.
  • eksen: 5.539,18 TL
    inventus: 5881,59TL

açıkçası 350 TL gibi bir rakam için inventus kalitesinden vazgeçebilir mi bilmiyorum. Ama tek ürün alanlar için bencede eksen daha avantajlı
  • ben genelde sistemleri inventustan öneririm. eksen şu fiyatlarla özellikle istanbulda elden almak isteyenler için avantajlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: testerenecmi

ben genelde sistemleri inventustan öneririm. eksen şu fiyatlarla özellikle istanbulda elden almak isteyenler için avantajlı

Elden ama gibi bir şansım yok maalesef. Şu firmaların bir tanesi Akdeniz bölgesinde şube açsa müşteri kitleleri %30 artar ama yok işte :) Kargoya güvenmeyen-içine sinmeyen gidiyor vatandan alıyor istemeye istemeye.
  • Biraz daha fiyatlara ayar verilse iyi olur İstanbul'da oturup nakit alacaklar için avantajlı olur oldukça.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaanx -- 18 Mart 2015; 9:56:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben yinede sinerji derim boşa fazla para vermeye gerek yok

• 32 bit 2 sayinin çarpımı assembyl dilin de yapan varsa yardımcı olursa sevinirm.
  • Sepete eklendiğinde indirim vs göremedim
  • Arkadaşım amerikada yaşıyor, teknoloji mağazası indiriminden corsair h110 sıvı soğutmayı türk parasıyla 140'tl gibi bir fiyata almış, ve daha bi kaç parça daha almış, peynir ekmek gibi satılmış, biz yaşıyozmu ya, zaten herşey pahalı birde üstüne dolar nerdeyse 3tl olcak, ne biçim iştir kırk yılın başında bilgisayar toplucam piyasa çöktü ben böyle şansın .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.768 yaziyor hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: SeraLether

2.768 yaziyor hocam

kampanya bitti
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.