Şimdi Ara

ekrn.exe sorununun çözümü. Kesin Çözüm.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaşlar bende dahil olmak üzere çogu bilgisayar kullanıcı arkadaşımız bu sorundan müzdarip bunu bütün forumlarda gördüm kendimdede bu sorun olunca 2 gün araştırma yaptım vede bu melet den kesin olarak kurtulmanın yolunu buldugumu düşünüyorum kendimde geçti bu sorun umarım sizlerinde bu sorunu anlattıgım gibi çözebilceginizi düşünüyorum şimdi dediklerimi eksiksiz olarak yerine getirin. anlatım Xp bilgisayarlar içindir diger win7 falan denemedigim için bilemeyecegim. bilgisayarımı açınız. ardından Denetim masasına giriniz. ordan Performans ve Bakım bölümüne giriniz.ordan Yönetimsel Araçlar diye bir bölüm var onu açınız. orda Hizmetler adında bir dosya var ona çift tıklayıp açınız.orda eset service adında bir bölüm var ona tıklayın ve şu yönergeyi izleyin: başlangıç türü Devre Dışı olarak ayarlanacak. Hizmet durumu Durdurulacak. açtıgınız yerde oturum aç diye bir sekme var o sekmeyi açıp Devre Dışı Bırak seçilecek. sonra uygula tamam denip kapatırsınız. ama bu dediklerinmi yaparsanız eset nod32 yi kullanamassınız söyleyim. belkide başka bir yoldan sorunu halledip eset nod 32 yi kullanabilirsiniz tekrar ama benim yöntemim böyle başka bir yöntem bulamadım. anlattıklarım karşısında bi teşekkür yeter arkadaşlar. Alıntı Değildir kendi yazdımdır arkadaşlar. hayırlı günler...

• SEN service durdurursan zaten antivirüsü kapatıyorsun böyle çözümmü olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.