Tam komedi bu sözde muhalifler yaa :) Adamın İLK İFADESİNİ atıyor buraya 22 Mart tarihli. Zaten 19 Marta tutuklanmışlardı. Adam 2 ay sonra Etkin pişmanlıktan yararlandı ve İTİRAFÇI OLDU oradaki ifadesini görmezler 3 ay önceki ifadesindeki beyanlarını güncel söylemi gibi lanse edip ALGI kasmaya çalışırlar tam komedi yaa bu muhalefet... Tarihlere hiç bakmazlar... Uyanında balığa gidelim 13 Haziran tarihinde 22 Mart ifadesini atıyor. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 13 Haziran 2025; 20:45:35 > |
İBB ve Ekrem İmamoğlu Yolsuzluk Suç Örgütü Davası - Güncel Haberler (32. sayfa)

-
-
Nasuh Bektaş kim birader,kiramen katibin meleği mi? Nasuh Bektaş`ı dikkate alacak kadar sazan mıyız?
BirGün Gazetesi,Halk TV,Tele 1 hikayelerine mi inanalım Türkiye Cumhuriyeti Savcılarına mı?
Türkiye Cumhuriyeti'nin dürüst vatansever savcılarına mı inanalım,size mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uğraşsam şeytana pabucunu ters giydiririm de 5 kişi okuyor düşünüyor diye zaman harcamıyorum. Makara kukara olsun diye yazıp stres atıyoruz şurda. Yoksa öküzün kafasına sokulan karpuz kabuğunu çıkarmak zor değil benim için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 13 Haziran 2025; 22:1:12 >
-
Murat Ağırel belgelerde fotoshop,montaj yapmış olabilir. Murat Ağırel Barış Terkoğlu vb kişiler güvendiğim bir kişiler değil.Allah EKO fonlarını arttırsın.
Ben Türkiye Cumhuriyeti Savcılarına ve Mahkemelerine güveniyorum.
Halen daha eski İLK İFADESİNİ atıyor :)
Adam Etkin Pişmanlıktan yararlanmak için İTİRAFÇI oldu ve bunun üstüne 2 kere daha ifade verdi.
Adam sonra ifade verince hatta TAHLİYE EDİLDİ. Şuan tutuksuz adli kontrol ve ev hapsine bile geçti...
www.aa.com.tr
İBB’ye yönelik yolsuzluk soruşturmasında tutuklanan Nuhoğlu ve Atik tahliye edildihttps://www.aa.com.tr/tr/gundem/ibb-ye-yonelik-yolsuzluk-sorusturmasinda-tutuklanan-nuhoglu-ve-atik-tahliye-edildi/3589657
-
adamın birinin
100milyon luk iş için
ne yazdığını bilmediği evrakı
imzalandığına inanan insanlarsınız.
montaja ne gerek var :))
Bunlar yüzsüzlükte zirve yaptılar artık!
Bunun ötesi yok, kullandığım kelimeleri özenle seçmek istiyorum kimseye karşı kırıcı olmak istemiyorum ama babalarını bu kadar savunmazlar diim daha ötesine geçmeyeyim:D
Adam kitabın ortasından çatır çatır anlatmış olayı!
Hukukçu olduğu için çok argo tabirler kullanmamış ama zorlanmış:-)👇
TV100youtube
İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) yönelik yolsuzluk soruşturmasında etkin pişmanlık kapsamında ifade vermesinin ardından tahliye edilen iş insanı Ali Nuhoğlu, Güllüce Tarım ile 2 villanın İmamoğlu İnşaat'a devir sürecini anlattı. 2 VİLLA İMAMOĞLU İNŞAAT’A NASIL DEVREDİLDİ? Dünyadaki ve ülkemizdeki son gelişmelerden ilk senin haberin olsun 🔔 👉https://www.youtube.com/@tv100haber Türkiye çapında yayın yapan tv100'ün canlı yayınını YouTube üzerinden her zaman canlı olarak izleyebilirsiniz. www.tv100.com tv100 Canlı Yayın İzle ➤ https://youtube.com/live/6g_DvD8e2T0 Türksat 4A Frekans: 11837 Polarizasyon: V Sembol Oranı: 30000 FEC: 2/3 Türksat 4A Frekans: 12729 Sembol: 30000 Polarizasyon: V (Dikey) tv100 Kablo TV, DIGITURK, Turkcell TV+ ve DSMART platformlarında da 37. kanaldan, Tivibu 47. kanaldan izlenebilir. #EşitAğırlık #tv100 #ErdoğanAktaşhttps://www.youtube.com/watch?si=8YQohKurnxT1gMHF&v=xTDYmpUNt94&feature=youtu.be
Yeni gündemler yüzünden Ekrem İmamoğlu unutuldu.
Bayadır miting yapılmadı.
Ünüversitelerde eylem gösteri de yok artık.
- İBB soruşturması kapsamında tutuklanan Ekrem İmamoğlu'na en yakın isimler arasında yer alan Fatih Keleş, etkin pişmanlıktan yararlanarak itirafçı oldu. Keleş'in 120 sayfalık ifade verdiği öğrenildi.
Bu zamana kadar itirafçı olan her isim Keleş'in ismini para trafiğinde rol oynadığı iddiasıyla ifade veriyordu..
-
Hala iddianame yok mu?
Hayatınızda üniversiteye gitmediğiniz nasıl da belli.
üni ler final haftasında.
sonra da tatil.
okullar boş.
ne eylemi?
5 yıl lisans 2 yıl yüksek lisans sonra + 4 yıl başka fakülte.
+ 2 yıl Londra.
Bunu söylemeye zorladın beni.
Off. Fatih Keleş itiraf ettiyse Ahtapot intihar eder.
Bitti bu iş.
Sixteen sene yatar EK-İM.
-
Yaw he he.
Daha final dönemini bilmiyorsun.
- İtirafçı olduğu bugün medyaya yansıyan Fatih Keleş, iddiaların asılsız olduğunu ve itirafçı olmadığını avukatı aracılıyla açıkladı.
-
Troller yine patladı desene
Kodesten twitmi atmış!
Onlar patlaya patlaya bir hal oldular. Ama aynı şekilde algı kasmaya devam ediyorlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X