Şimdi Ara

Ekrem İmamoğlu’nu tehdit eden CHP'li Tuna Görgünoğlu’ndan şoke eden itiraflar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • CHP’li Ekrem İmamoğlu’na tehdit içerikli e-posta gönderen Tuna Görgünoğlu’nun ifadesi ortaya çıktı. Görgünoğlu’nun ifadesinde, CHP’de üyeliği bulunduğunu, 2018’de de milletvekili aday adayı olduğunu itiraf etti. Görgünoğlu, aynı zamanda parti bünyesinde sandık görevlisi olarak da çalıştığını söyledi.

    Ekrem İmamoğlu’nu tehdit eden CHP'li Tuna Görgünoğlu’ndan şoke eden itiraflar

    CHP'li Ekrem İmamoğlu e-posta üzerinden tehdit edildiğini açıklamış, polis ve savcılığın suçluyu yakalamadığını iddia etmişti. İmamoğlu'nun açıklaması ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şüpheli hakkında işlem yapılmadığı yalanlanmıştı.

    Daha sonradan tehdit içerikli e-postayı atan şüphelinin Ankara'da yaşayan Tuna Görgünoğlu olduğu ortaya çıkmıştı. Görgünoğlu'nun CHP'ye üye kaydının bulunduğu ve sosyal medyada CHP ve PKK'nın siyasi uzantısı HDP'yi öven paylaşımlar yaptığı tespit edilmişti.

    GÖZALTINA ALINDI
    Dün akşam saatlerinde gözaltına alınan ve Emniyet'te ifadesine başvurulan şüphelinin ifadesine ulaşıldı

    Ekrem İmamoğlu’nu tehdit eden CHP'li Tuna Görgünoğlu’ndan şoke eden itiraflar



    İFADESİ ORTAYA ÇIKTI
    Tuna Görgünoğlu ifadesinde, Atatürkçü Düşünce Derneği faaliyetlerine katıldığını, 2018 yılında ise memurluktan istifa ettikten sonra CHP Genel Merkezi'ne giderek partiye üye olduğunu söyledi.

    CHP'NİN SANDIK GÖREVLİSİ
    2018 yılında yine CHP'den milletvekili aday aday müracaatında bulunduğu kaydeden şüpheli aday yapılmadığını belirtti. Görgünoğlu, parti bünyesinde resmi olamasa da sandık görevlisi olarak görev yaptığını söyledi.

    "MAİLİ BEN GÖNDERDİM"
    Ekrem İmamoğlu'na tehdit içerikli e-posta atılan adresin kendisine ait olduğunu kabul eden şüpheli, kendisini kamuoyundan tanıdığını anlattı. Bahse konu e-postayı bizzat kendisinin gönderdiğini ileri sürdü.

    kaynak:https://www.takvim.com.tr/guncel/2020/04/09/ekrem-imamoglunu-tehdit-eden-chpli-tuna-gorgunoglundan-soke-eden-itiraflar



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.