Ekrem İmamoğlu ne yaptı şuana kadar? Allah aşkına! (2. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: eyoruk
Benim merak ettiğim bu yolsuzlukları ,dosyaları şikayet etmek ,savcılığa vermek için tamamen yargı sisteminin değişmesini mi bekliyorlar yoksa daha ortaya çıkacak çok şey var ondan mı bekliyorlar ? Veya sadece söz olarak mı kalacak bunlar ?
O kadar dosya var ama ortada bir şey yok.Herhalde dosyaları versek bile yargı onların elinde bir şey çıkmaz dosya kapanır bir daha açamayız diyorlar ?Verilen dosyaların hepsine takipsizlik verildi. Ama çok yakında devran döner. O paralar geri alınır, alınamayan firma tmsf tarafından kamulaştırılır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
canım bende verdim ekreme ,ekremi kusursuz ilan edip tapınıyım sizin gibi de allahım,pervinle ağaç diken hdp selo amedspor peşinde koşan adama,bu halk oy vermez canım ekreme bir daha, desteği ekrem kendi eliyle bitirdi ,cihangir hümanist solu kafası kaldı yanlızca sizin gibi,gerçek atatürkçüler bile ekreme atmam bir daha diyor siz hala paris.
şu an binaliye, ekremi yine yan yana koysan binali açık ara fark atar geçmişte takılı kalmayın bugüne ve olanlara bakın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 31 Mart 2021; 15:31:42 > -
Burada eksik hizmetleri var. En basitinden Esenler Otogarı ve Kurbağalıdere`den bahsetmemiş.
-
quote:
Orijinalden alıntı: The Red Foxitiraz ettiniz fark 800K oldu, var mısınız yarışa, tekrar seçim yapalım?
siyaset derslerinde okutulması gereken çok önemli bir olay aslında
-
Ortalık Fedon'cu kokuyor, Maldivler de soğuktur şimdi. En iyisi Azis konserine gitmek ya da Kobra Murat a.q. (çingene olup hiç bir şeyi iplemek istemiyorum) Ülkenin geldiği noktaya bak heyyy yavrum heyyy.
-
Hocam bunlara laf anlatamazsın. Geçen mansur başkanın bir konusu açılmıştı orayada yazmıştım. Eko başkana oy verdiğime pişman oldum diye. Gelen yorumların aynısı sanada gelecek muhtemelen. “Akpli değilim ama? , akpliyim demeyi unutmuşsun, kesin ekoya oy vermişsindir vs.” Tarzında. Yıllardır akplilere koyun derdim ama bunlar onlardanda betermiş. Hadi akpnin tayfasının çoğu orta yaş ve üstü anlarım körü körüne inanırlar. Ama bunlarında böyle körü körüne inanmaları kötü bir durum. Eko değil 2023 2123 te bile cb olamaz bu kafayla. Adam sürekli gündem peşinde reklam peşinde çok güzel pr yapıyor. Elazığ depremi sırasında tatil olayında uyuz oldum ona ilk önce sonra dedim ki yani hadi hata kabul edelim bir daha yapmaz. Sonra bir tweet atıyor abi oha deyip kalıyorsun. Verdiğin oya üzülüyorsun. Yani hadi terörün destekçisisinde açık açık desteklediğini bari belli etme. Şu ana kadarda yaptığı en güzel iş mahmutbey metrosunu açmak oldu. Sultangazide oturupta ikitelliye başakşehire işe gidenlerin çok işine yaradı. Onun dışında daha hiç bir icraati yok bana göre. Ama sorsan 2023 te cb olcak :D buranın koyun tayfası cidden komikler :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Aynisi kaynimin kuzeninin kardesinin chp li torununun basina geldi bak valla aramis beyaz masayi telefona ekrem cikmis bak valla sonra demis tamam gelelim alalim valla bak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu zamana kadar ibb başkanının bu kadar eleştirildiğini ve takip edildiğini duymamıştım. Konuyu açanı anladım ama bu soruyu gerçekten soran çok kişi var. Bu adamlar için Ekrem İmamoğlu gelene kadar ibbnin ne yapıp ne yapmadığının en ufak bir önemi yoktu. Komik doğrusu.
Kendi açımdan tek kötü bulduğum yanı her şey güzel olacak sloganıydı. Belediye özeline indirgese veya hiç kullanmasaymış keşke. Zira fazla ümit verici bir slogandı. Aklı başında insan gereksiz hypelanmaz ama bizim ülkede bu gruba girmeyen çok insan var.
-
quote:
Orijinalden alıntı: HuoYuanJiHocam bunlara laf anlatamazsın. Geçen mansur başkanın bir konusu açılmıştı orayada yazmıştım. Eko başkana oy verdiğime pişman oldum diye. Gelen yorumların aynısı sanada gelecek muhtemelen. “Akpli değilim ama? , akpliyim demeyi unutmuşsun, kesin ekoya oy vermişsindir vs.” Tarzında. Yıllardır akplilere koyun derdim ama bunlar onlardanda betermiş. Hadi akpnin tayfasının çoğu orta yaş ve üstü anlarım körü körüne inanırlar. Ama bunlarında böyle körü körüne inanmaları kötü bir durum. Eko değil 2023 2123 te bile cb olamaz bu kafayla. Adam sürekli gündem peşinde reklam peşinde çok güzel pr yapıyor. Elazığ depremi sırasında tatil olayında uyuz oldum ona ilk önce sonra dedim ki yani hadi hata kabul edelim bir daha yapmaz. Sonra bir tweet atıyor abi oha deyip kalıyorsun. Verdiğin oya üzülüyorsun. Yani hadi terörün destekçisisinde açık açık desteklediğini bari belli etme. Şu ana kadarda yaptığı en güzel iş mahmutbey metrosunu açmak oldu. Sultangazide oturupta ikitelliye başakşehire işe gidenlerin çok işine yaradı. Onun dışında daha hiç bir icraati yok bana göre. Ama sorsan 2023 te cb olcak :D buranın koyun tayfası cidden komikler :)
bende zaten karadenizliden oyle adam çıkmaz vatanseverdir ychp lilerle alakası yoktur diye verdim çok büyük yanıldım,keşke mansur cb adayı olsa amuda kalkarak veririm adama ama yapmazlar onu chp nin proje haline uymaz o isim,hemşerimde, chp yide temizler bari.
aynen her iki tarafın koyunu bu ülke için çok sakıncalı, ekrem bir daha alır oyu beklesinler kesin alır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 31 Mart 2021; 15:48:4 >
-
Mansur başkan aday olmayacağım diyor ama erkenden olucam deseydi yandaş medya karalama kampanyalarına başlardı bile o yüzden seçim yaklaşınca adaylığını açıklar diye düşünüyorum. Dediğin gibi koşa koşa gider oy veririm o adama. En azından kimseyle muhattap olmayıp işini yapıyor sadece. Ekoya gelince de söylencek söz yok zaten :D
Ben Mansur Yavaş dışında kimi aday gösterirlerse göstersinler gider sayın cumhurbaşkanımıza oy veririm..
Ekrem İmamoğlu daha çok genç önünde yıllar var önce kendini bir İstanbul'da ispatlasın sonra cb adaylığına 2028 de falan koyabilir..
Ekrem İmamoğlu bence kötü bir başkan değil çok müthiş bir başkanda değil ama güzel işlerde yaptı en başda açık ve yalın adam mali bütçeyi neyi nereye harcadığını halkla paylaşıyor..
Mesela çevremde öğretmenler var onlara indirimli ulaşım sağlamış onlardan duymuştum.. halk ekmek vatandaşa ucuza satılıyor o güzel bundan çok faydalanan insanlar var..
Pek çok proje yeniden başladı..
Kısaca biraz süre tanımak lazım 2 senede ne yaptı demek olmazda belediye başkanlığı süresi biter o zaman ne yaptın diye sorulur çünkü bu tür projeler devamlılık ister ..
-
Chp'nin özellikle İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediyeleri çok çok zor altlarda hizmet yapıyor ŞARTLAR EŞİT DEĞİL. Pandeminin yanında, İKTİDAR İLE MÜCADELE ediyorlar.
Ben şahsen çok büyük sıkıntılar bekliyordum bu yerlerde gerek pandemi dönemi olsun gerek sosyal hizmetler olsun ÇOK ÇOK İYİ yönettiler. Ankara'dayım üniversiteler açıkkken Mansur Başkanın express ulaşım, çorba dağıtımı gibi basit gözüken hizmetleri o kadar çok günlük yaşam kalitemizi arttırmıştı ki 10 mega projeye değerdi, keza abonman hizmeti de harika oldu onun dışında hizmetler aynı şekilde devam etti.
Düşünün belediye başkanının OTOBÜS YENİLENMESİ İÇİN BORÇ ONAYI CUMHURBAŞKANINA bağlı ne yapıyor SN. MİLLETİN ADAMI ? ONAYLAMIYOR :) Bunun gibi yüzlerce şey iktidara bağlı olunca İmamoğlu'nun 4-5 metroyu aynı anda devam ettirmesi olağanüstü başarıdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Of Earth -- 31 Mart 2021; 16:50:44 >
-
hee aynen bende Istanbulda yasiyorum ne elektrik ne su kesintisi var coplerde her zaman aliniyor troll bey
En azindan artik belediyeden kimse yolsuzluk yapamıyor para Istanbul icin harcaniyor ayrica adama butce verilmiyor onu kesilmeye calisiliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X