Şimdi Ara

EkranKartı sorunu Acil YARDIMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Winn 7 ultimate kullanıyorum minecraft oynamak istiyorum ekran kartımı güncellemek istiyorum amd nin sitesinden indiriyiorum güncelliyorum güncellemiş gibi görünmüyor işte bilgiler:::

resim olarak verdim Readeonx300/x550/1050 series microsoft vb şeyler yazıyo 550 mb yaklaşık yazıyor ben hd series falan indiriyorum lütfen acil yardım arkadaşlarım oynuyor ben oynuyamıyorum :ddd Yüklemeyi yanlış yapmışta olabilirim bana anlatırsanız sevinirim ...

işte linkhttp://i.hizliresim.com/nYpYkB.png

• Kartın 510 mb görünüyor buda baya kötü peki ekran kartın kaç bit onu söylersen yardımcı oluruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yigitmert kullanıcısına yanıt
    32 bit 60 Hz
  • quote:

Orijinalden alıntı: redflash178

32 bit 60 Hz

Pacman i Zor Oynarsın Çok Berbat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redflash178

Arkadaşlar Winn 7 ultimate kullanıyorum minecraft oynamak istiyorum ekran kartımı güncellemek istiyorum amd nin sitesinden indiriyiorum güncelliyorum güncellemiş gibi görünmüyor işte bilgiler:::

resim olarak verdim Readeonx300/x550/1050 series microsoft vb şeyler yazıyo 550 mb yaklaşık yazıyor ben hd series falan indiriyorum lütfen acil yardım arkadaşlarım oynuyor ben oynuyamıyorum :ddd Yüklemeyi yanlış yapmışta olabilirim bana anlatırsanız sevinirim ...

işte linkhttp://i.hizliresim.com/nYpYkB.png

minecraftı açınca ne diyor? bad video drivers mi

• oguz298 kullanıcısına yanıt
    Bad video card hatası veriyor four light hatası veriyor her seferinde farklı hata bilgisayarın ram ını 1 terabyte yükseltiyorum bir değişiklik olurmu ?? @oguz298 @oguz298
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.