Şimdi Ara

Ekranın üst tarafı kayıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar daha dün topladığım sisteme bugün Tomb Raider oyununı aldım. Oyunda kasma yok ama sanki arada monitörün üst tarafında bir kayma oluyor bir çizgi gibi, neden kaynaklanıyor olabilir ?

Sistemim şöyle;

AMD FX X8 8350 Soket AM3+ 4GHz 16 MB Cache 32nn İşlemci
    SAPPHIRE HD 7950 3 GB 384 Bit GDDR5 Ekran Kartı
    8GB(2x4GB) RipjawsX DDR3 1866 MHz Dual Kit RAM
    ASUS M5A99X EVO R2.0 AMD 990X/SB950 AnaKart

Monitör de Philips 21.5 inch

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar bilen yok mu ?

• Sadece bu oyunda mı oluyor? Başka oyunlarda ve ya uygulamalarda da deneyin..

Ekran kartı driverı güncel mi? Monitör kaynaklı bir sorun da olabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DouglasH

Arkadaşlar bilen yok mu ?

http://www2.ati.com/drivers/beta/AMD_Catalyst_13.3_Beta3.exe

Bu sürücüyü kurup deneyiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

quote:

Deneyip haber vereceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

quote:

Şu anlık düzelmiş gibi geldi, çok teşekkürler.

• oyunun ilk açılışında böyle çizgi çizgi anlık bi görüntü bozulması oluyor onu söylüyorsan o oyunun kendi özelliği :) onu demiyorsun galiba değil mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekranın sol üst köşesinde hata
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: armyoflovers

oyunun ilk açılışında böyle çizgi çizgi anlık bi görüntü bozulması oluyor onu söylüyorsan o oyunun kendi özelliği :) onu demiyorsun galiba değil mi?

Yok o değil kardeşim, driverı yükledim ama hala oyunda sağa sola çevirince kayma oluyor ya. Bunun çözümü nedir ?
  • Montiorun driver ini kurdunuz mu,bir de oynadığınız oyunu grafik ayarlarindan yukseltin veya alçaltıp deneyin,düzelmez ise Directx yeniden kurun
  • quote:

Orijinalden alıntı: tr.sertac

Montiorun driver ini kurdunuz mu,bir de oynadığınız oyunu grafik ayarlarindan yukseltin veya alçaltıp deneyin,düzelmez ise Directx yeniden kurun

Aygıt yöneticisinden monitörün drıverını güncellemeye çalıştığımda en yükseği zaten yüklü diyor.
  • En üstte kayma ile kastettiğin nedir tam olarak anlamadım. Muhtemelen oyunun kendi özelliğinden katnaklanan anlık titreşimlerdir. Yüksek çözünütlükte eski tip oyunlarda olabiliyor. Sürücülerinizin güncelliğinden eminseniz bir de farklı ve güncel bir oyunda deneyin derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

oyunun ilk açılışında böyle çizgi çizgi anlık bi görüntü bozulması oluyor onu söylüyorsan o oyunun kendi özelliği :) onu demiyorsun galiba değil mi?

Yok o değil kardeşim, driverı yükledim ama hala oyunda sağa sola çevirince kayma oluyor ya. Bunun çözümü nedir ?

kardeş, oyunun görüntü özelliklerini birazcık düşür düzelir büyük ihtimal, benim makinada da hızlı hareket ettirince senin dediğin gibi, görüntüde hafif bir bozulma oluyor o mu acaba sende de olan. Bi caps alıp koysan aslında ona göre yardım etmeye çalışsak daha güzel olmaz mı?

sistem özelliklerini görmemiştim :)) ben de kardeşime senin makinaya benzer bi canavar aldım kardeş, onun makinada da fifa oynarken adamlar çok tuhaf görünüyorlardı böle çizgiler vardı elemanların üzerlerinde ve çok rahatsız ediyordu, AA-4x ti 2x e düşürünce düzeldi. Bide sende dene bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armyoflovers -- 17 Nisan 2013; 23:46:13 >

• quote:

quote:

quote:

kardeş, oyunun görüntü özelliklerini birazcık düşür düzelir büyük ihtimal, benim makinada da hızlı hareket ettirince senin dediğin gibi, görüntüde hafif bir bozulma oluyor o mu acaba sende de olan. Bi caps alıp koysan aslında ona göre yardım etmeye çalışsak daha güzel olmaz mı?

sistem özelliklerini görmemiştim :)) ben de kardeşime senin makinaya benzer bi canavar aldım kardeş, onun makinada da fifa oynarken adamlar çok tuhaf görünüyorlardı böle çizgiler vardı elemanların üzerlerinde ve çok rahatsız ediyordu, AA-4x ti 2x e düşürünce düzeldi. Bide sende dene bakalım.

Yarın deneyip haber vereceğim. Teşekkürler.

• quote:

quote:

quote:

Yok kardeşim olmuyor, napıcaz yaw ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.