Şimdi Ara

ekranın çözünürlüğü bozuldu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarı açtığımda çözünürlüğü bozuldu. ikonlar büyüdü, duvar kağıdı tam gözükmüyor filan. çözünürlüğü artırdığımda ise input not supported hatası veriyor. daha öncede arada böyle oluyordu ama sonra kendiliğinden düzeliyordu. şimdi düzelmedi.

• güvenli modda açıp ekran kartını silin .. uygun güncel sürücü bulupp kurun .. sanırım monıtor hz ayarlayırla ılgılı bır sorun yasıyorsunuz .. yada driver silmeden once güvenli modda çözünürlük ve hz ayarlarına bakın ..değiştirmeniz gerekecekdir belki ..
  • şimdi ekran kartının güncel sürücüsünü indiriyorum, zaten benimki çok eski kalmış. bunu yüklemek için eskisini silmek filan gerekir mi yoksa direk tıkladığımda kendisi halledecek mi?
  • şimdi ekran kartının güncel sürücüsünü indiriyorum, zaten benimki çok eski kalmış. bunu yüklemek için eskisini silmek filan gerekir mi yoksa direk tıkladığımda kendisi halledecek mi?
  • güvenli modda sılersenız kalıntı kalmaz ..ve yenısını kurarsınız daha sağlıklı olur ..
  • ben direk olarak sürücüyü çalıştırdım o yaptı bir şey ve güncelledi. şimdi input hatası almıyorum ama netliği bozuldu biraz. bu ekran hz ayarları ile mi çözülür yoksa başka bir çözünürlüğe mi geçeyim?
  • çözunurlugu değiştirin deneyın ... ama netlık hz ayarı ıle ılgılı ... tıtreme bulanıklık v.s.. gıbı hz ayarlarından kaynaklanıyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • en fazla 75hz ye çıkabildim. daha üstünü seçtiğim zaman hata veriyor. çözünürlüğü de 1680 * 1050 yapınca fena olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 31 Mayıs 2012; 17:26:01 >
  • çözuldugune sevındım ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.