Bildirim
EKRANI NASIL VE NEYLE SİLEBİLİRİM
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
hiç bilgim yok ama bi bilgisayar sitesi adı vercem gir oruya yazar
www.servisbilgisayar.com.tr -
ben önce hafif nemli bi bezle bastirmadan siliyorum. bu tozları alıyo.. hemen ardından da kuru bezle siliyorum..
toz bırakmayan bi bez olmasına özen göster ama -
arkadaşım gördüğüm kadarı ile fiyatları biraz pahalı ama 3M in bu işlem için çıkardığı kitler var tavsiye ederim geçenlerde bir arkadaşımdda vardı deneme fırsatım oldu çok memnun kaldığımı söyleyebilirim.... -
nerden alabilirim onu peki ne kadar fiyatı.birde bezle silme derim çünkü onlarda bir şey oluyor gözlere zarar vermemesi için yani bzle silme derim -
internet ten bir araştır istersen sanırım ben nezih kitabevinde görmüştüm öyle bir set fiyatıta tam emin değilim ama 30 ytl gibi bişeydi bezler fırça ve sprey vardı setin içinde -
en kesin çözüm ekran temizleme spreyleridir. tüm lekeleri alır. philipsin falan var. 10 milyon civarı fiyatları.
-
asetonla en iyi gercektekten oyle silinyo[saka yapmiyorun dene gor] -
Sadece nemli tüysüz bir bezle silebilirsiniz...Bahsi geçen philips sipreyler sadece antistatik spreylerdir.Temizleme görevi yapmazlar.Uygulandıkları parlak yüzeylerin statikliğini engellerler buda ekranınıza toz toprak çekmesini engeller.Temizleme görevi görmezler....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mors -- 14 Aralık 2005, 9:49:15 > -
bence bulaşık teli ve birazda deniz kumu kullan -
gözlük camını silmeye yarıyan o bez çok daha fazla iş görür -
quote:
Orjinalden alıntı: mors
Sadece nemli tüysüz bir bezle silebilirsiniz...Bahsi geçen philips sipreyler sadece antistatik spreylerdir.Temizleme görevi yapmazlar.Uygulandıkları parlak yüzeylerin statikliğini engellerler buda ekranınıza toz toprak çekmesini engeller.Temizleme görevi görmezler....
http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=17278
http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=738
-
quote:
Orjinalden alıntı: bahahakan
quote:
Orjinalden alıntı: mors
http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=17278
http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=738
Aynı kounuyu bostancı vatanlada konuştum onlarda philips antistatik sprey konusunda aynı fikirdeler kardeşş...İnanmayan philips'in sayfasına bakabilir....Diğerininde ne kadar işe yaradığını bilemem ama benzeri başka bir ürün yine teknosada 18 ytl....
-
hocam sen o philipsi bir kullan o spreye aşık olursun. dünyanın 8. harikası gibi bi şey ya. hem temizliyor hem de arkasında en ufak bir iz bırakmıyor. ayrıca millet ekranı asetonla, kolonyayla veya tükürükle bile silerken valla bu sprey daha masum kalıyor
tek sorunu olur olmaz her şeye sıkacağın için (discman, tv, mouse, klavye, cep telefonu ve evde temizlenmesi sorun olan ne varsa) çok çabuk bitmesi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahahakan -- 14 Aralık 2005, 17:18:02 > -
hocam asetonla siliniyo ben sildim gayet iyi bi sonuc oluyo ama crt ekranlar icin lcd ler icin bilmiyorum
sen dua et ekrani balgamla temizlemiyolar -
gözlük camını temizlemek için olan bezlerle silebilirsin -
quote:
Orjinalden alıntı: bahahakan
hocam sen o philipsi bir kullan o spreye aşık olursun. dünyanın 8. harikası gibi bi şey ya. hem temizliyor hem de arkasında en ufak bir iz bırakmıyor. ayrıca millet ekranı asetonla, kolonyayla veya tükürükle bile silerken valla bu sprey daha masum kalıyor
tek sorunu olur olmaz her şeye sıkacağın için (discman, tv, mouse, klavye, cep telefonu ve evde temizlenmesi sorun olan ne varsa) çok çabuk bitmesi
Kullanmadığımı kim söyledi brader....??? O ürün neredeyse 10 yıldır belkide daha fazladır piyasada zaten...Ama yine yanlış yönlendirme insanları bence çünkü parlak ekran olmayan lcd lerde bölgesel lekeler yapıyor...Çünkü kaplamaları farklı o lcd lerin...
-
benim notebook un ekranının alt kısmında aldiğimdan beri bi leke war..
bu lekenın büyüklüğü ekran alanını 3 de 1 i kadar falan
notebook fs v2045 -
quote:
Orjinalden alıntı: ZeaLoT
benim notebook un ekranının alt kısmında aldiğimdan beri bi leke war..
bu lekenın büyüklüğü ekran alanını 3 de 1 i kadar falan
notebook fs v2045
Nasıl bir lekeden bahsediyorsun dostum bahsettiğin alan çok büyük çünkü... -
ya bi ekran silme olayını amma abarttınız he sanki ameliyat yapıyosunuz.
şahsen ben nemli bir bez veya peçeteyle siliyorum ekranı ve ekran pırıl pırıl.
Benzer içerikler
- no boot device found
- casper bios güncelleme
- toshiba bios tuşu
- laptop power tuşuna basıyorum açılmıyor
- pozitif teknoloji güvenilir mi
- en iyi laptop
- google öne çıkan fotoğraflar
- tcl book x12 go
- lenovo legion go 2
- m2 vs m3
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X