Bildirim
Ekranı çatlak LG Optimus E975
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
Garantiliyse servise görütmekten başka çare yok. -
garantili ama kasko yok tahmini ne kadar para isterler? -
arkadaşımın g pro sunun ekranı kırlmıştı 600 tl istemiştiler sadece ekranı değiştirmek için bence garantiyi boşver internet üzerinden ekranları araştır -
geçmiş olsun hocam -
sağ olasın internette 250TL ekranlar var ama ne kadar doğru emin olamadım telefoncuya felan sorduk 280-300arası fiyat söyledi bence baya uygun 400-500arası fiyat beklerken -
quote:
Orijinalden alıntı: berktug1232
sağ olasın internette 250TL ekranlar var ama ne kadar doğru emin olamadım telefoncuya felan sorduk 280-300arası fiyat söyledi bence baya uygun 400-500arası fiyat beklerken
eğer servisle arasında çok fark yoksa dışarıda yaptırma hem garantiden olursun hem de dışarıdaki ekranlar orjinal olmadığı için dokunmatik hassasiyeti de düşer diye düşünüyorum.
not:telefoncular orjinal derse inanma çünki lg telefonların ekranını ayrı olarak satmıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: lg mobile
quote:
sağ olasın internette 250TL ekranlar var ama ne kadar doğru emin olamadım telefoncuya felan sorduk 280-300arası fiyat söyledi bence baya uygun 400-500arası fiyat beklerken
eğer servisle arasında çok fark yoksa dışarıda yaptırma hem garantiden olursun hem de dışarıdaki ekranlar orjinal olmadığı için dokunmatik hassasiyeti de düşer diye düşünüyorum.
not:telefoncular orjinal derse inanma çünki lg telefonların ekranını ayrı olarak satmıyor.
onu bilmiyordum eğer ekran orjinal değilse neden 300Tl fiyat istiyorlar ki? Zaten servis 100-150tl daha fazla fiyat isteyecek neyse ben biraz daha bakayım
-
Hocam geçmiş olsun içim acıdı valla büyük ihtimal bi 300 kağıdını alırlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: lg mobile
quote:
not:telefoncular orjinal derse inanma çünki lg telefonların ekranını ayrı olarak satmıyor.
onu bilmiyordum eğer ekran orjinal değilse neden 300Tl fiyat istiyorlar ki? Zaten servis 100-150tl daha fazla fiyat isteyecek neyse ben biraz daha bakayım
orjinal diyerek insanları kandırıyorlar. zaten 100 tl filan deseler herkes sahte olduğunu anlar bir de ekranların fiyatı pahalı olduğu için nasıl olsa satılıyor diye sanırım pahalı.
-
bugün asıl LG servisini aradık nerden baksanız 450TL dediler ne yapıcam çok kararsızım. -
quote:
bugün asıl LG servisini aradık nerden baksanız 450TL dediler ne yapıcam çok kararsızım.
300 tl'ye dışarıda yaptıracağına biraz pazarlık yap 400 tl'ye serviste yaptır garantinde devam eder. -
Servisle pazarlık olur mu ki? Olursa yaptırayım öyle -
quote:
Servisle pazarlık olur mu ki? Olursa yaptırayım öyle
kendin götürüp yaptırıcaksan orada pazarlık et şansını dene en azından 400 tl param var filan dersin zaten eğer nakit vericeksen indirim yapıyorlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: erg12748
quote:
kendin götürüp yaptırıcaksan orada pazarlık et şansını dene en azından 400 tl param var filan dersin zaten eğer nakit vericeksen indirim yapıyorlar.
Tamam zaten nakit vericem bakalım teknosa servisine götürsem onlarda mı aynı fiyat ister hemen hemen yoksa biraz daha yüksek mi? Birde bu ürünlerhttp://www.gittigidiyor.com/arama/?k=lg+optimus+e+975+lcd yan sanayi mi kesinlikle?
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: erg12748
quote:
kendin götürüp yaptırıcaksan orada pazarlık et şansını dene en azından 400 tl param var filan dersin zaten eğer nakit vericeksen indirim yapıyorlar.
Tamam zaten nakit vericem bakalım teknosa servisine götürsem onlarda mı aynı fiyat ister hemen hemen yoksa biraz daha yüksek mi? Birde bu ürünlerhttp://www.gittigidiyor.com/arama/?k=lg+optimus+e+975+lcd yan sanayi mi kesinlikle?
teknosaya götürürsen zaten onlar senin yerine yine aynı servise gönderiyorlar o zaman pazarlık etme şansın olmaz üstelik daha uzun sürer işlemler. en iyisi elden servise kendin götür pazarlığını yap aynı gün tamir edip veriyorlar.
-
tamam teşekkür ederim son olarak bu bufflar felan varmış işte çekiçle felan vurunca kırılmıyormuş onlar doğru mu ya da ona benzer ürünler var mı? varsa nerelerde bulabilirim? -
quote:
tamam teşekkür ederim son olarak bu bufflar felan varmış işte çekiçle felan vurunca kırılmıyormuş onlar doğru mu ya da ona benzer ürünler var mı? varsa nerelerde bulabilirim?
ekrana jelatin yapıştırıyorlar ondan sonra kırılmıyor diyorlar ben inanmıyorum öyle şeylere sen telefonu dikkatli kullan başka yapacak birşey yok. -
tamam kılıfını çıkarmam yaptırdıktan sonra :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X