Şimdi Ara

Ekranda yanlardan kısılma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a arkadaşlar. Bende Samsung RV520 laptop var. Arkadaşlarımla kapışmak için Wolfteam Half-Life, Counter Strike, gibi oyunları çok sık oynarım. Fakat oyunlara girerken bende sağ alt bildirim köşesinde şöyle bir uyarı veriyor ''Renk düzeni Home Basic'e çevrildi''. Ondan sonra oyunda yanlardan kısılmalar oluyor. Sistemim Win7 Home Premium 64 bit. Ekran kartım Nvidia GeForce GT 520M. Pc ye format atmadan önce yine aynı uyarı geliyordu ama ekran oyun esnasında kısık değildi. Oyunların çözünürlüğünde problem yok hepsi denendi. Acaba ekran kartı güncelleme mi lazım? Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

• Sorun Sende değil bendede böleydi eskiden aynı oyunlarda böle diyor counter strike eski oyun olduğu için öle hata verebilir çünkü windows7 uyumlu değil .

Driver güncellesen bişey olmaz hatta gta sandreas'ta bile aynı hata verdi o hatayı istemiyosan xp'ye dön :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaso3597

Sorun Sende değil bendede böleydi eskiden aynı oyunlarda böle diyor counter strike eski oyun olduğu için öle hata verebilir çünkü windows7 uyumlu değil .

Driver güncellesen bişey olmaz hatta gta sandreas'ta bile aynı hata verdi o hatayı istemiyosan xp'ye dön :)

Driver nasıl güncelleyecem?
  • Driver Güncellesen bile o hata gitmez işletim sistemi windows7 olduğu için .

ama illa güncellicem diyorsan ekran kartının son modelini sitesinden indir .
  • quote:

Driver Güncellesen bile o hata gitmez işletim sistemi windows7 olduğu için .

ama illa güncellicem diyorsan ekran kartının son modelini sitesinden indir .

Dostum ama format atmadan önce normaldi kısılma yoktu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kısılmanın formatla alakası olduğunu zannetmiyorum ama buyrun güncel driver ekran kartının .

http://www.geforce.com/drivers/results/44106
  • quote:

Kısılmanın formatla alakası olduğunu zannetmiyorum ama buyrun güncel driver ekran kartının .

http://www.geforce.com/drivers/results/44106

Çok sağol dostum bakalım olacak mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekranda Gölgelenme
    5 yıl önce açıldı
    Ekranda anlık kararma
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.