Şimdi Ara

Ekranda Takılma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 2 haftadır bu sorun var.Arada sırada ekran kararıyor sonra görüntü tekrar gelitor ve sağ altta görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu yazısı çıkıyor.Youtubeden video veya bilgisayardan yabancı dizi izlerken görüntü takılıyor mouse u haraket ettirince görüntü devam ediyor mouse u haraket ettirmessem görüntü öyle takılı kalıyor 20-30 saniye falan.Oyunlardada ara video oluyor bi süre mouseu hareket ettirmessem takılıyor.Oyunlarda fazla sorun değilde dizi izliyemiyorum.Format attım sürücüleri güncelledim ama sorun çözülmedi.Bi ara bu soun yaklaşık 3-4 gün kayboldu ama şimdi yine başladı.Lütfen yardım edin ne yapabilirim.

Sistemim
    Nvdia geforce 9400gt
    intel pentium dual core 1.6ghz
    2.5gbram

• Sorun büyük ihtimalle ısıdan kaynaklanıyor. Ekran kartının üzerindeki fanı ve diğer fanları temizleyin. Kasaya hava giriş -çıkışı engelleyecek durum varsa ortadan kaldırın. Gerekirse termal macun uygulayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aduket atan adam -- 8 Haziran 2013; 18:59:26 >
  • ısılara bakın derim işlemci ve ekran kartının ısılarına bakın 50 yi gecmesin
  • Isılara baktım masüstünde işlemci 48 ekran kartı 60 derece oyun oynarken ekran kartı 80 i görüyor.Termal macun işini nasıl yapabilirim.
  • Bilgisayarın içini temizledim fanlarıda söküp temizledim.Şuan ısılar ekran kartı 56 işlemci 45 derece dizi açtım denedim aynı sorun devam ediyor.
  • Bu takılma söylediğim gibi mausu haraket ettirince bitiyordu mausu haraket ettirmeden bi süre durunca yine yapıyordu.Bende dizi açtım ve mausu çıkardım hiç bir takılma yapmadı mause böyle bir soruna neden olur mu?Bana biraz saçma geldi ama sorun mausu çıkarınca kayboldu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekranda anlık kararma
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.