Şimdi Ara

Ekranda sarı leke sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Elimizde bir iphone 4 var garantisi devam ediyor ve vatan bilgisayardan alınma. Ekranın en sol tarafında bikaç cm aralıklarla yukarı doğru 3 tane sarı leke var. Şuan fotoğraf ekleyemiyorum ama sonra eklerim. Sizce garantiye vermelimiyim değişim kararı çıkarmı? Verirken cihaz sorunları bölümüne birsürü şey yaz demişlerdi neler yazmalıyım?

Cihazı sorgulattım mobiltel garantili gözüküyor. Teleservice kapsamında oluyor sanırım değilmi? imei ile garantiye direk verebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihgaucho -- 6 Temmuz 2014; 2:37:13 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: fatihgaucho

Öncelikle hayırlı ramazanlar..

Elimizde bir iphone 4 var garantisi devam ediyor ve vatan bilgisayardan alınma. Ekranın en sol tarafında bikaç cm aralıklarla yukarı doğru 3 tane sarı leke var. Şuan fotoğraf ekleyemiyorum ama sonra eklerim. Sizce garantiye vermelimiyim değişim kararı çıkarmı? Verirken cihaz sorunları bölümüne birsürü şey yaz demişlerdi neler yazmalıyım?

Vatan bilgisayardan alınan iphoneler hangi firma kapsamına giriyor? Telefonu ikinci el almıştım irsaliyesi var imei, alınma tarihi vb yazıyor ama faturası yok. Garanti firmasına gidip direk imei ile verebiliyomuyuz ?

istanbulda isen apple store a götür arkadasim %99 degiştirirler.

Orijinalden alıntı: alperalper23

quote:

Öncelikle hayırlı ramazanlar..

Vatan bilgisayardan alınan iphoneler hangi firma kapsamına giriyor? Telefonu ikinci el almıştım irsaliyesi var imei, alınma tarihi vb yazıyor ama faturası yok. Garanti firmasına gidip direk imei ile verebiliyomuyuz ?

istanbulda isen apple store a götür arkadasim %99 degiştirirler.

Malesef ankaradayım hocam. Vatan bilgisayardan alınan iphoneler hangi firma kapsamında oluyor acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilgisi olan veya daha önce başına gelen kimse yokmu?

Bilgisi olan veya daha önce başına gelen kimse yokmu?

en sağlıklı şey vatan bilgisayara yani aldığın yere götürmek olur. mobiltel bir distibütürdür. garantisini de verir. istanbulda olsan hiç sorun olmaz da işte... bence aldığuın yere götür onlarda büyük ihtimal mobiltele yollarlar değişim kararı çıkarsa yeni bir telefon verirler.
    ODTÜ-Elektirik Elektronik----MSI B85M Gaming Anakart,MSI GTX 970 Gaming 4G,İntel Core i5 4590,Hyperx Savage 8GB DDR3 Ram,WD Blue 1TB HDD,Samsung 850 Evo 120GB SSD,Cooler Master Silencio 352 mATX Kasa,Cooler Master G650M 80 Bronze Modüler PSU
  • quote:

Orijinalden alıntı: reachthetop

quote:

en sağlıklı şey vatan bilgisayara yani aldığın yere götürmek olur. mobiltel bir distibütürdür. garantisini de verir. istanbulda olsan hiç sorun olmaz da işte... bence aldığuın yere götür onlarda büyük ihtimal mobiltele yollarlar değişim kararı çıkarsa yeni bir telefon verirler.

Hocam teli ben 2. el aldım o yüzden vatana götüremiyorum. Teleserviceye götürenlerden değişim yaptıranlar olmuş bende şansımı deneyeyim diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

quote:

Hocam teli ben 2. el aldım o yüzden vatana götüremiyorum. Teleserviceye götürenlerden değişim yaptıranlar olmuş bende şansımı deneyeyim diyorum.

o zaman deneyebilirsin ama teleservice garantili olduğundan eminsen
    ODTÜ-Elektirik Elektronik----MSI B85M Gaming Anakart,MSI GTX 970 Gaming 4G,İntel Core i5 4590,Hyperx Savage 8GB DDR3 Ram,WD Blue 1TB HDD,Samsung 850 Evo 120GB SSD,Cooler Master Silencio 352 mATX Kasa,Cooler Master G650M 80 Bronze Modüler PSU

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vizördeki leke yada çizik?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Apple store da bu sebepten dolayı ip5 cihazım değiştirmiştim %99 değişir

◆Anakart; MSI x470 Gaming Plus ◆İşlemci; AMD Ryzen 5 2600x 4.2 (OC) 1.29V ◆Sıvı Soğutucu; CoolerMaster MasterLiquid ML240L RGB 240mm ◆Ekran Kartı; Sapphire RX 590 NITRO+ Special Edition 8GB GDDR5 256Bit ◆Ram; 2x 8GB G-Skill Ripjaws V Red 3000 Mhz CL 15 ◆Hdd-1; Samsung EVO 120 GB SSD ◆Hdd-2; Western Digital Blue 1 TB 7200 RPM ◆Monitör; AOC 25'' 1ms 1080p 144Hz ◆Kasa; Rampage REDSKY ◆Psu; CoolerMaster 600W 80 Plus ◆Klavye; SteelSeries Apex M750 TKL ◆Mouse; SteelSeries Rival 600 ◆Kulaklık; SteelSeries Arctis 3 ◆Webcam; Logitech C922 Pro ◆Mikrofon; FiFiNE K669 Konsender Mikrofon + NB-39 Mikrofon Standı ◆M.Telefon; iPhone 7 Plus & Huawei P20 Lite
  • Kesin değişim gibi gözüküyor hocam. Kolay gelsin

quote:

quote:

quote:

o zaman deneyebilirsin ama teleservice garantili olduğundan eminsen

Cihazımı sorgulattım mobiltel garantili gözüküyor. Mobiltele baktığımda teleservice telefon ve adresleri gözüküyor. Yani teleservice bakıyor demektir. İnşallah değiştirirler en kısa zamanda götüreceğim.
     Ekranda sarı leke sorunu

• quote:

Orijinalden alıntı: remreozturk

Apple store da bu sebepten dolayı ip5 cihazım değiştirmiştim %99 değişir

Keşke istanbulda olsaydım sorunsuz hemen değiştirirdim. Teleservice nekadar iyi bilmiyorum ama inşallah onlarda gereğini yapar.

Orijinalden alıntı: description20

Kesin değişim gibi gözüküyor hocam. Kolay gelsin

İnşallah dediğiniz gibi olur hocam. Satıp daha üst bir model alabilirim.

quote:

Orijinalden alıntı: description20

Kesin değişim gibi gözüküyor hocam. Kolay gelsin

İnşallah dediğiniz gibi olur hocam. Satıp daha üst bir model alabilirim.

Sarı leke üretim hatasına giriyor hocam Apple Store de bunu söylemişlerdi. Kolay gelsin hocam

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.