Arkadaşlar ekran kartım Sapphire RX470 monitörüm ise Acer XF240H 144hz monitör. Şu an DP ile bağlılar. Son zamanlarda donanımhaber.de iken resimdeki gibi görüntü bozulmaları yaşıyorum. Sayfayı yenileyince, ekranı kaydırınca falan düzeliyor. Mesela bu paylaştığım resimdeki bozulma ise fareyi hareket ettirince düzeldi. Diğer sitelerde bir bozulma yaşadığımı hatırlamıyorum, olursa da mesajı güncellerim. Oyunlarda ise pek karşılaşmadım ancak dün Brutal Legend oynarken ara videoların birinde olmaması gereken bir görüntü vardı. Adama siyah mızrak saplanmış gibi bir yırtılma, sahne geçene kadar o bozukluk devam etti ama onun dışında oyunlarda da çok bozulma görmedim. Şu an ekran kartı driver.ını da güncelliyorum ama sebebin neyden kaynaklandığını da bilmek isterim. Sebep ne olabilir ? Bu bozulmanın dışında kimi zaman ekran kartı nette gezinirken bile 65 derecelere kadar çıkabiliyor, makineye de müsait bir anımda format atacağım ama yırtılma ve bozulmaların sebebi nedir? Resim eklemedi, resim adresi:https://i.hizliresim.com/d7mN4r.jpg