Şimdi Ara

Ekranda donma ve çizgi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,iyice forumda da araştırdım fakat benımkı gibi bir hata ile karşılaşmadım.Diğer kullanıcılarda da ekranda çizgiler v.s oluşuyormuş.Fakat benımkı sadece böyle değil.
    Yeşil çizgiler oluşmuyor,siyah bir kaç çizgi oluşuyor.Ekran ortadan bölünmüş gibi sanki.Ve bu çıktıgı zaman ekran donuyor,çıkmadan önce de ekran kapanıp açılıyor zaten.Bu hata olduktan sonra ekranı kapayıp tekrar açtığımda belli bir süre düzeliyor.Ama sonra yine tekrarlıyor ki bu oyun oynarken çok rahatsız edici oluyor.Fanlarımı yeni temizledim,ekran kartımı güncelledim fakat hala devam ediyor.Yanı yenısını almadan yapabileceğim herşeyi yaptım.
    Fakat;ekranı kapayıp açılınca düzeliyorsa bilgisayar ile ilgili değildir diye düşünüyorum,yardımlarınızı bekliyorum.Sistemim çok iyi değil, şöyle ;

Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7400 @2.80GHz 2.80 GHz
    2.00GB ram
    32 bit İşleti Sistemi
    AMD Radeon HD 5600/5700 ekran kartı.

Sistemi şu aralar yenıleme gibi bir şansım yok maddi konuda sıkıntı çekiyorum,yine de önerilerinizi ve çözümlerinizi bekliyorum

Edit : sadece siyah çizgi yada bölünme olayı değil,bazen oda olmuyor ama görüntü kaymış gibi tuhaf oluyor o esnada da bilgisayar da donuyor bişey yapılamıyor zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaquel X -- 3 Haziran 2014; 12:45:03 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.