Şimdi Ara

Ekranda Dalgalanmalar(Oyun İçi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta da dediğim gibi ekran da normalde olmayan dalgalanmalar oluyor sorunun kökünü anlayamadım Ekran mı,Ekran kartı m? şöyle anlatıyım sıkıntıyı bf3 ultra da oynadım en ufak kasma,dalgalanma vb. yoktu ekran kartı 45-47 arası bir derecedeydi league of legends'a girdim o kadar eminim ki bf3'ün o performansından sonra bir sıkıntı çıkmayacağından bir baktım arada ekran da böyle çizgiler çıkıyor ve kayboluyor mili saniyelik(alt+tab attığınızdaki gibi bir olay ama periyodik tekrar ediyor daha nasıl anlatırım bilemedim :D)ama oyun performansı+göz zevkimi bozuyor v-sync muhabbeti falandır sandım açtım denedim kapadım denedim olmadı fps oranlarıyla oynadım vs. bir düzeleme olmadı haliyle kıllandım belki sadece league of legends özel bir durumdur desem bile çok sık bir oynadığım oyun göze alamam böyle bir sorunu sorunun kökü neden kaynaklanıyor eğer ekransa ekranı hala değiştirme fırsatım var o yüzden en kısa zamanda bir tanı koyalım sizin yardımınızla içim rahat etsin

Edit:oyunu D3DOverrider DX11 ile açtım bu da yemedi fpsyi 60'dan 30'a kadar çektim yine aynı dalgalanma mevcut ürünün teknik özelliğinde ise 25-75 hertz arası yazıyor eğer fps=hertz gibi bir değer mevcutsa 60 fpsde yapmaması lazım hadi onu geçtim 30'da yapıyor ve sadece lolde yapıyor şu ana kadar 4 farklı oyunda denedim:team fortess 2,battelfield 3,dota 2,prototype 2 bunlarda böyle bir sıkıntı olmadı acaba oyundan kaynaklı mı diyeceğim ama zannetmiyorum

Sorun çıkartabilecek parçalarında yazayım hatanın nereden geleceği belli olmaz

Ekran ASUS VS238N DVI çıkışını kullanıyorum
    Ekran Kartı DirectCU II TOPV2 7870 HD ASUS
    Kasa 300R+CX600
    AMD FX 8320
    PATRIOT 16GB(4X4) GAMER II DDR3 1600MHZ CL9 XMP 1.3

EDİT2: Düzensiz voltaj mı diyeceğim oda biraz zormuş galiba bilgi aldığım kişilere göre rahat rahat yeter dediler

fotoğraftaki gibi bir dalgalanma çoğu zaman bu kadar büyük gözükmüyor sonuçta bunun gibi bir şeyler zaten çok mili saniyelik yakalamak için video çekip printscreenden çektim
     Ekranda Dalgalanmalar(Oyun İçi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodyberry -- 21 Mayıs 2013; 3:00:19 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.