Şimdi Ara

Ekranda dalgalanma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
18.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ekranda dalgalanma oluyo pencereleri sürüklerken internet explorerde aşşağı yukarı çıkarken monitör ve ekran kartının son sürücülerini yükledim, bikaç gün önce pc ye format attım ondan önce böle bişey yoktu formattan sonra sürücüler falan derken böyle bi saçmalık başladı ne dersiniz biraz baktım aynı dertten muzdaripler için ne demişler diye hoparlöre tele uzak tut monitörü fln eywallah topraklı priz cart curt herşeyi denedim ki dediğim gibi bikaç güne kadar bişey yoktu var mı bi tavsiyeniz çok makbule geçer gerçekten
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• valla ekran kartı driver ı yüklü olmayıca bu durum oluşur genelde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: totti44

arkadaşlar ekranda dalgalanma oluyo pencereleri sürüklerken internet explorerde aşşağı yukarı çıkarken monitör ve ekran kartının son sürücülerini yükledim, bikaç gün önce pc ye format attım ondan önce böle bişey yoktu formattan sonra sürücüler falan derken böyle bi saçmalık başladı ne dersiniz biraz baktım aynı dertten muzdaripler için ne demişler diye hoparlöre tele uzak tut monitörü fln eywallah topraklı priz cart curt herşeyi denedim ki dediğim gibi bikaç güne kadar bişey yoktu var mı bi tavsiyeniz çok makbule geçer gerçekten

masaüstüne sağ tuşla tıkla.özellikleri seç.orda ayarlar'a gel.ayarlardan sağ alt köşede gelişmişi tıkla.monitör kısmını seç.mon.tör ayarlarından ekran yenlieme sıklığına bak.eğer en düşük değerdeyse mesela 60 hz ise onu en yükseğe çıkart.titremenin ve ya dalgalanmanın olmadığını göreceksin..

• quote:

Orjinalden alıntı: Thule

quote:

arkadaşlar ekranda dalgalanma oluyo pencereleri sürüklerken internet explorerde aşşağı yukarı çıkarken monitör ve ekran kartının son sürücülerini yükledim, bikaç gün önce pc ye format attım ondan önce böle bişey yoktu formattan sonra sürücüler falan derken böyle bi saçmalık başladı ne dersiniz biraz baktım aynı dertten muzdaripler için ne demişler diye hoparlöre tele uzak tut monitörü fln eywallah topraklı priz cart curt herşeyi denedim ki dediğim gibi bikaç güne kadar bişey yoktu var mı bi tavsiyeniz çok makbule geçer gerçekten

masaüstüne sağ tuşla tıkla.özellikleri seç.orda ayarlar'a gel.ayarlardan sağ alt köşede gelişmişi tıkla.monitör kısmını seç.mon.tör ayarlarından ekran yenlieme sıklığına bak.eğer en düşük değerdeyse mesela 60 hz ise onu en yükseğe çıkart.titremenin ve ya dalgalanmanın olmadığını göreceksin..

olmuyor olmuyor bunları denedimm :S

• Ekran kartının driverinden kaynaklanan bi problem. Sürücüyü silip tekrar güncel verisonu yüklersen sorunun ortadan kalkar
  • derdine çare olur mu bilmem ama bazen anakart bios güncellemesi hiç umulmadık sorunları çözüyor.
    yapabiliyorsan onu bir dene
  • ikinci öneri de denemediyseniz tekrar formatlamanız olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monitörde titreme sorunu.
    3 ay önce açıldı
    Ekran Dalgalanma sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Ekran kararma sorunu?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: DaMNN

Ekran kartının driverinden kaynaklanan bi problem. Sürücüyü silip tekrar güncel verisonu yüklersen sorunun ortadan kalkar

zaten bunu yaptık böle oldu :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: huli109

ikinci öneri de denemediyseniz tekrar formatlamanız olabilir.

en sonunda format göründü galiba ona da üşeniorum zaten yeni format attım bi sürü program kur fln uğraşacaz :S
  • Elinizde eski driver yok mu onu deneyin!!!
  • Yanında televizyon falan varsada olur
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: DaMNN

Ekran kartının driverinden kaynaklanan bi problem. Sürücüyü silip tekrar güncel verisonu yüklersen sorunun ortadan kalkar

zaten bunu yaptık böle oldu :)

acaba doğru driver yüklediğinizden eminsiniz değilmi?
  • abi yapma sende bizi kara cahil yaptın senelerdir sürücüleri güncellerim çıktıkça bi senedir fln net yoktu bağlattım son çıkanı atiden indirdim böle oldu yada bi codec mi olması lazım windows için nedir anlamadım :S
  • Televizyon, Onun Gibi manyetik Birşeyler Varmı Yanında.
  • ya tam yükleyemedin yada hiç yok veya mantetik alan 5+1 ses sistemi vs uzaklastır iyi günler:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: CrAzYB0Y

ya tam yükleyemedin yada hiç yok veya mantetik alan 5+1 ses sistemi vs uzaklastır iyi günler:)

4+1 varda uzak zaten gerektiği kadar bunlar daha önce de bu kadar uzaklıktaydı ya neyse tavsiyeleriniz için saolsun bu şerefsiz format yemeden akıllanmayacak
  • Yeni driver yüklendikten sonra restart attınızmı?
  • ekran karı driverini yükle aynısı bende oldu yükleyince gitti
  • arkadaslar bende k53sv var ve aynı sorunu yaşıyorum ekranda süreklı dalgalanma oluyor ozellıkle oyunlarda .tüm driverlar yüklü ve güncel bi kaç kere format bile attım ama düzelmedı 1 ay oncesıne kadar tum oyunlar ı sorunsuz oynayabılıyordum ama şimdi tam tersi iyi kötü bütün oyunlarda takılma ve dalgalanma sorunu oluyor en düşük ayarlarda bile düzelme olmuyor.sebebi ne olabılır yardımcı olabılırsenız sevinirim.
  • Ekran kartı driverını üreticisinin sitesinden işletim sistemine uygun olanı indir kur ve pc yi yeniden başlat
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.