Şimdi Ara

ekranda çizgi var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ekranda 4-5 mm kadar siyah bi çizgi var __ aynen bu uzunlukta.ne yapmalıyım garantisi devam ediyor.direkt yollayayımmı lenovo laptop'ı.

• muhtemelen pixellerde bir hata mevcut olu pixel genelde yeşil beyaz oluyor fakat olu pixel dışında lcd ise darbe sonucu böyle şeyler olabiliyor eğer darbe tespit edilirse garanti kapsamında değerlendirilmeyecek.

Yapabilceğiniz pek bir şey yok servise gönderin..

Kolay Gelsin..
  • laptoplarda genelde bu soryunlar olur film kopması denir ilerde buyuyebilir bu cizikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: XemreG

muhtemelen pixellerde bir hata mevcut olu pixel genelde yeşil beyaz oluyor fakat olu pixel dışında lcd ise darbe sonucu böyle şeyler olabiliyor eğer darbe tespit edilirse garanti kapsamında değerlendirilmeyecek.

Yapabilceğiniz pek bir şey yok servise gönderin..

Kolay Gelsin..

asla darbe yok.panelde sorun var led patlamış olabilir
  • Genede incelemenizde fayda var klavye şişme sonucu panele geliyor ustten baslınca klavyenin ust kısmı panele zarar veriyor böyle bir laptop görmüştüm o nedenle bakmakta fayda var klavyede bir şişiklik yada bu kısma gelebilecek kapattığınızda klavyeden darbe alabilecek temas eden bir yer var mı?

Kolay Gelsin..
  • quote:

Genede incelemenizde fayda var klavye şişme sonucu panele geliyor ustten baslınca klavyenin ust kısmı panele zarar veriyor böyle bir laptop görmüştüm o nedenle bakmakta fayda var klavyede bir şişiklik yada bu kısma gelebilecek kapattığınızda klavyeden darbe alabilecek temas eden bir yer var mı?

Kolay Gelsin..

Kontrol edeceğim.sebepsiz olma şansı var mi yanı herhangi bi darbe falan almadan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu tesbitini yaparsanız kusurlu urun kategorisine girer bu nedenle incelemekte fayda var demiştim. Klavye şişmesi normal bir durum değildir ve kusurdur bunun sonucu zarar verilen bütün bileşenler garanti kapsamına alınmak zorundadır. Tabi var lcd likid cristallerden oluşur. Elektrik bu kristallere vereceği voltla renk verir panelde bu bölümdeki kısmın direnci azalmış yada elektrik almaz hale gelmiş olabilir.

Kolay Gelsin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bunu tesbitini yaparsanız kusurlu urun kategorisine girer bu nedenle incelemekte fayda var demiştim. Klavye şişmesi normal bir durum değildir ve kusurdur bunun sonucu zarar verilen bütün bileşenler garanti kapsamına alınmak zorundadır. Tabi var lcd likid cristallerden oluşur. Elektrik bu kristallere vereceği voltla renk verir panelde bu bölümdeki kısmın direnci azalmış yada elektrik almaz hale gelmiş olabilir.

Kolay Gelsin..

çizgi 1 cm boyutuna ulaştı.kalınlıgı arttı 1 mm kadar.ve renkli pikseller olustu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.