Bildirim
ekranda çizgi var
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
muhtemelen pixellerde bir hata mevcut olu pixel genelde yeşil beyaz oluyor fakat olu pixel dışında lcd ise darbe sonucu böyle şeyler olabiliyor eğer darbe tespit edilirse garanti kapsamında değerlendirilmeyecek.
Yapabilceğiniz pek bir şey yok servise gönderin..
Kolay Gelsin.. -
laptoplarda genelde bu soryunlar olur film kopması denir ilerde buyuyebilir bu cizikler -
quote:
Orijinalden alıntı: XemreG
muhtemelen pixellerde bir hata mevcut olu pixel genelde yeşil beyaz oluyor fakat olu pixel dışında lcd ise darbe sonucu böyle şeyler olabiliyor eğer darbe tespit edilirse garanti kapsamında değerlendirilmeyecek.
Yapabilceğiniz pek bir şey yok servise gönderin..
Kolay Gelsin..
asla darbe yok.panelde sorun var led patlamış olabilir -
Genede incelemenizde fayda var klavye şişme sonucu panele geliyor ustten baslınca klavyenin ust kısmı panele zarar veriyor böyle bir laptop görmüştüm o nedenle bakmakta fayda var klavyede bir şişiklik yada bu kısma gelebilecek kapattığınızda klavyeden darbe alabilecek temas eden bir yer var mı?
Kolay Gelsin.. -
quote:
Genede incelemenizde fayda var klavye şişme sonucu panele geliyor ustten baslınca klavyenin ust kısmı panele zarar veriyor böyle bir laptop görmüştüm o nedenle bakmakta fayda var klavyede bir şişiklik yada bu kısma gelebilecek kapattığınızda klavyeden darbe alabilecek temas eden bir yer var mı?
Kolay Gelsin..
Kontrol edeceğim.sebepsiz olma şansı var mi yanı herhangi bi darbe falan almadan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunu tesbitini yaparsanız kusurlu urun kategorisine girer bu nedenle incelemekte fayda var demiştim. Klavye şişmesi normal bir durum değildir ve kusurdur bunun sonucu zarar verilen bütün bileşenler garanti kapsamına alınmak zorundadır. Tabi var lcd likid cristallerden oluşur. Elektrik bu kristallere vereceği voltla renk verir panelde bu bölümdeki kısmın direnci azalmış yada elektrik almaz hale gelmiş olabilir.
Kolay Gelsin.. -
quote:
Bunu tesbitini yaparsanız kusurlu urun kategorisine girer bu nedenle incelemekte fayda var demiştim. Klavye şişmesi normal bir durum değildir ve kusurdur bunun sonucu zarar verilen bütün bileşenler garanti kapsamına alınmak zorundadır. Tabi var lcd likid cristallerden oluşur. Elektrik bu kristallere vereceği voltla renk verir panelde bu bölümdeki kısmın direnci azalmış yada elektrik almaz hale gelmiş olabilir.
Kolay Gelsin..
çizgi 1 cm boyutuna ulaştı.kalınlıgı arttı 1 mm kadar.ve renkli pikseller olustu
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- casper nirvana nb 15.6 driver
- no bootable device insert boot disk and press any key
- crysis 3 failed to initialize hatası
- şekilli harfler
- 6 köşeli yıldız vida nasıl açılır
- vram nedir
- gigabyte bios tuşu
- bilgisayardan ses gelmiyor
- suya düşen telefona ne yapılır
- mobil veri açık ama internete giremiyorum
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X