Şimdi Ara

Ekrana görüntü alamıyorum Birçok şey denedim Lütfen Yardım edin..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kendim bilgisayar toplayıp satıyorum sürekli sorunlarla karşılaşıyorum ancak bu ilk defa oluyor.
    Sorun başlıkta yazdığım gibi görüntü alamıyorum ,
    Z270X Gaming K5 Anakartın arkasında ilk resimdeki gibi bi aşınma oldu sıvı soğutma montajı yaparken sistemi bu anakart ile kurdum açtığımda bios ekranı geldi ve hdd yi 1.seçeneğe almadıgım için geldiğini düşündüm onunla uğraştım birkaç kez yeniden başlatmadan sonra Anakartın ışık ayarlarından yavaş yanıp sönmeyi seçip resetledikten sonra artık görüntü hiç alamadım , fanlar dönüyor anakartın kırmızı ledleri gelince reset atıyor ..
    bunun üzerine Maxımus VIII Ranger anakart aldım ( Pinlerfe bir sıkıntı var gibi resim ekledim 2. Resim ) onu kurduğumdaysa fanlar dönüyor pc resetlemiyor ancak görüntü gelmiyor ,
    Yaptıklarım :
    1) Ramin yuvasını değiiştirdim ve farklı çalıştığına emin olduğum ram ile denedim
    2) Statık elektrik boşaltması , Bios pili çıkarıp takma ve Cmos reset yaptım
    3) Ekran kartı değiştirdim
    4) Farklı monitorde denedim ve farklı kablo ilede
    5) Farklı soğutucu ile denedim
    6) İşlemci sıfır olmasına rağmen soğutucuyu takmadanda çalıştırdım ısınıyor işlemci ondada sorun yok
    7)Farklı güç kaynağı 750W ve 650W ile denedim

Sistem
    7700K işlemci sıfır
    Z270X Gaming K5
    Gskill DDR 4 2400Mhz ram
    Msı gtx 1060 gaming x plus 6gb
    Vtg 240mm sıvı soğutma
    120gb hi level ssd

Bu sistem 6700K işlemci ve cooler master 120v liquid ile zaten çalışıyordu 7700k işlemci takıpda çalıştırmıştım .
    Beynim durdu saatlerdir uğraşıyorum bir çözüm bulamadım

Son olarak farklı bi işlemci ile iki anakartıda ayrı ayrı test edeceğim ancak ondan evvel bir çözüm bilen varsa lütfen yardım etsin :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedy13 -- 3 Ocak 2018; 3:5:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip bir sorun yardım lütfen
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.