Şimdi Ara

Ekrana çift dokunup kapatma ROOTSUZ.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
5
Favori
22.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaslar baslikta da bahsettigim gibi aslinda yapmak cok kolay.
    Bir kac arkadasima yaptim cok mutlu oldular bu yuzden paylasmak istedim.
    İHTİYAC OLAN PROGRAMLAR
    1 SCREEN OFF AND LOCK (yapimci: katecca)
    2.NOVA LAUNCHER PRİME (BUNDA DENEDİM)

Yapmak icin
    1. Programları kuruyoruz screen off a girip etkinleştiriyoruz
    Ve cihazı kilitliyor mu kontrol ediyoruz
    2. Nova ayarlari-Jestler ve Butonlar-Çift dokun (veya başka seçenekler seçip başka hareketlerle de kapatabiliriz) secenegine basıp uygulamalar sekmesinden SCREEN OFF u seciyoruz
    Artık masaüstünde çift dokunarak ekranı kilitleyebilirsiniz.

HAYIRLI OLSUN

• Emeğiniz için tşk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keşke birde uyandırma olsa
  • Ben Teşekkür ederim.
    Evet arkadaşlar uygulayanlar yorumda bulunabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: redsmoke

keşke birde uyandırma olsa

Uyandırma işinin rootsuz yapılabileceğini sanmıyorum.
    Root atmak istemeyenler için çift dokunup kapatma da güzel bir özellik.
  • Eğer kapakli kılıf kullanan varsa gravity screen off pro program ini kullanabilirsiniz.kapagi actiginizde telefon aciliyor.yada hoparlör ün yanindaki sensorun üzerine çift tıklayın aciliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: trbomba

quote:

Orijinalden alıntı: redsmoke

keşke birde uyandırma olsa

Uyandırma işinin rootsuz yapılabileceğini sanmıyorum.
    Root atmak istemeyenler için çift dokunup kapatma da güzel bir özellik.

Rootlu olmasına da razıyız ancak sanırım hali hazırda bir program yok bunun için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • keşke uyandırmada olsa ama emek vermişsin
  • Neden cift dokunuyoruz screen of programi tek dokunmayla zaten ekrani kitliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adorer

Neden cift dokunuyoruz screen of programi tek dokunmayla zaten ekrani kitliyor

LG'nin G2 modelinde dahili olarak böyle bir özellik var, ekrana iki kere dokunmasa açma/kapama şeklinde. O yüzden çift tıklama olarak akıllarda yer etti özellik, bana kalırsa çift tıklama tek tıklamaya göre daha mantıklı. Bazen yanlışlıkla ekrana dokunulduğu olabiliyor çünkü.

• Rootlu rootsu su uyandirma program ini bulabilmek guzel olacak.

• Uyandırma lazım bize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limon- -- 15 Şubat 2014; 17:21:27 >
  • Experience Pro diye bir program tıklamayla uyandırma işini yaptığını söylüyor. Sadece pro sürümü çoğu cihaza destek veriyor. Burada yasak olduğundan paylaşamayacağım. Çok merak ediyorsanız bulup deneyebilirsiniz ben kernel desteği olmadan çalışacağına pek inanmadım.
    Önce Experience Test uygulaması ile cihazınız destekleniyor mu öğrenin. Sonra da pro sürümü aramak için uğraşabilirsiniz.

Experience Test Uygulaması

Experience Pro - Google Play

Experience Pro İncelemesi 1.40 - 1.55 süreleri arasında swipe hareketiyle ekranı açıyor

Desteklenen Cihazlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Laqopa

Experience Pro diye bir program tıklamayla uyandırma işini yaptığını söylüyor. Sadece pro sürümü çoğu cihaza destek veriyor. Burada yasak olduğundan paylaşamayacağım. Çok merak ediyorsanız bulup deneyebilirsiniz ben kernel desteği olmadan çalışacağına pek inanmadım.
    Önce Experience Test uygulaması ile cihazınız destekleniyor mu öğrenin. Sonra da pro sürümü aramak için uğraşabilirsiniz.

Experience Pro İncelemesi 1.40 - 1.55 süreleri arasında swipe hareketiyle ekranı açıyor

Desteklenen Cihazlar

Programı biri deneyip durumu paylaşırsa harika olur. Aylardır böyle bir çözüm arıyorum. Umarım yaraya merhem olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alfren

quote:

Experience Pro diye bir program tıklamayla uyandırma işini yaptığını söylüyor. Sadece pro sürümü çoğu cihaza destek veriyor. Burada yasak olduğundan paylaşamayacağım. Çok merak ediyorsanız bulup deneyebilirsiniz ben kernel desteği olmadan çalışacağına pek inanmadım.

Desteklenen Cihazlar

Programı biri deneyip durumu paylaşırsa harika olur. Aylardır böyle bir çözüm arıyorum. Umarım yaraya merhem olur.

Pro'sunu buldum ama lisans kontrolü yapıyor. Lucky pacher da işe yaramıyor

Ekleme 1; Ayrıca test uygulaması da cihazın uyumlu olduğunu ama desteklenmediğini söylüyor, anlamadım:)

Ekleme 2; Cihaz ve kernel uygulama ile uyumlu. Yalnız cihaz desteği henüz sağlanmıyor. Test uygulaması cihaz bilgisi toplamak ve göndermek için izin istiyor.
    Ekleme 3; Bu demek oluyor ki bizim cihaza güncelleme ile bu özellik kazandırılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibribr -- 15 Şubat 2014; 20:03:37 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ibribr

quote:

Orijinalden alıntı: Alfren

quote:

Desteklenen Cihazlar

Pro'sunu buldum ama lisans kontrolü yapıyor. Lucky pacher da işe yaramıyor

Ekleme 1; Ayrıca test uygulaması da cihazın uyumlu olduğunu ama desteklenmediğini söylüyor, anlamadım:)

Ekleme 2; Cihaz ve kernel uygulama ile uyumlu. Yalnız cihaz desteği henüz sağlanmıyor. Test uygulaması cihaz bilgisi toplamak ve göndermek için izin istiyor.
    Ekleme 3; Bu demek oluyor ki bizim cihaza güncelleme ile bu özellik kazandırılabilir.

Umarım GM yayınlayacağı güncelleme ile hayal kırıklığı yaşatmaz. Çift tıklamayla açma bence şuan neredeyse bütün kullanıcıların gelmesini dört gözle beklediği bir özellik.

• quote:

Orijinalden alıntı: kemaloztin

keşke uyandırmada olsa ama emek vermişsin

uyandırma da var. konuda yazıyor.
    http://forum.donanimhaber.com/m_88068770/f_//tm.htm#88068977

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albaycan_19 -- 16 Şubat 2014; 16:45:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: albaycan_19

quote:

Orijinalden alıntı: kemaloztin

keşke uyandırmada olsa ama emek vermişsin

uyandırma da var. konuda yazıyor.
    http://forum.donanimhaber.com/m_88068770/f_//tm.htm#88068977

Çift dokunuslar demek istedim

• Yorum yapan herkese teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: trbomba

Evet arkadaslar baslikta da bahsettigim gibi aslinda yapmak cok kolay.
    Bir kac arkadasima yaptim cok mutlu oldular bu yuzden paylasmak istedim.
    İHTİYAC OLAN PROGRAMLAR
    1 SCREEN OFF AND LOCK (yapimci: katecca)
    2.NOVA LAUNCHER PRİME (BUNDA DENEDİM)

Yapmak icin
    1. Programları kuruyoruz screen off a girip etkinleştiriyoruz
    Ve cihazı kilitliyor mu kontrol ediyoruz
    2. Nova ayarlari-Jestler ve Butonlar-Çift dokun (veya başka seçenekler seçip başka hareketlerle de kapatabiliriz) secenegine basıp uygulamalar sekmesinden SCREEN OFF u seciyoruz
    Artık masaüstünde çift dokunarak ekranı kilitleyebilirsiniz.

HAYIRLI OLSUN

emeğine sağlık, güzel uygulama...

fakat şöyle bişii var; sadece ana ekranda iken ekran kilitlemesi yapıyor. menüde veya herhangi bir uygulamada iken ekranı kilitlemiyor.

bunun bi çözümü var mıdır_?

saygılar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.