Bildirim
Ekran yanlardan kırpılmış duruyor (1920x1080'ken)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Monitörün bumu? PHILIPS 227E3LHSU/00 21.5" 2ms Full HD DVI HDMI Hoparlör Geniş Siyah Led Monitör -
quote:
Orijinalden alıntı: Sonicman
Monitörün bumu? PHILIPS 227E3LHSU/00 21.5" 2ms Full HD DVI HDMI Hoparlör Geniş Siyah Led Monitör
Evet, üstteki cevabınızda ayarları yaptım oldu. Teşekkür ederim hızlı cevabınız için. -
quote:
Orijinalden alıntı: Egehanß
quote:
Monitörün bumu? PHILIPS 227E3LHSU/00 21.5" 2ms Full HD DVI HDMI Hoparlör Geniş Siyah Led Monitör
Evet, üstteki cevabınızda ayarları yaptım oldu. Teşekkür ederim hızlı cevabınız için.
Sorun değil , nickiim gibi hızlıyımdır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonicman -- 26 Ekim 2012; 18:15:26 > -
quote:
quote:
quote:
Evet, üstteki cevabınızda ayarları yaptım oldu. Teşekkür ederim hızlı cevabınız için.
Peki yanında VGA kablo verildi. Ben ekran kartımdan çıkan hdmi kablo ile kullanıyorum. Görüntü konusunda bir fark yaratır mı?
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Peki yanında VGA kablo verildi. Ben ekran kartımdan çıkan hdmi kablo ile kullanıyorum. Görüntü konusunda bir fark yaratır mı?
Kutu içinden çıkan vga kabloyu hiç kullanmayın.En iyi görüntü hdmi kablo ile alırsınız .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonicman -- 26 Ekim 2012; 18:35:11 >
-
-
-
quote:
quote:
Sesi monitörün Hoparlörün'den Hdmi kablo kullanarak alma Yöntemi(Win 7 İçin)
Başlat-Denetim Masası-Donanım ve Ses-Ses Aygıtlarını Yönet buradan HDMI Output Varsayılan Aygıt yapılacak.
Bende AMD hdmi output gözükmüyor. Realtek Hdmi output var. Takılı değil yazıyor.
Zaten hoparlöre pek ihtiyacım yok. Kullanacağımı pek sanmıyorum.
Kendi hoparlörün varsa sorun yok o zaman
-
quote:
HDMI ile bagladınız zaman ,ekranı tam ekran yapmak için Amd ekran kartı kullananlar için yöntem şöyle:
Catalyst Control Center - Digital Flat Panellerim - Ölçekleme Seçeneklerin'den Aşırı taramayı %0 yaparsanız tam ekran olacaktır.
Bende control center bu şekilde değil, eskiden böyleydi bu sürümü bulamadım birdaha. Mobility Radeon 4650 için bulma imkanın var mı ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Doruk.
quote:
HDMI ile bagladınız zaman ,ekranı tam ekran yapmak için Amd ekran kartı kullananlar için yöntem şöyle:
Catalyst Control Center - Digital Flat Panellerim - Ölçekleme Seçeneklerin'den Aşırı taramayı %0 yaparsanız tam ekran olacaktır.
Bende control center bu şekilde değil, eskiden böyleydi bu sürümü bulamadım birdaha. Mobility Radeon 4650 için bulma imkanın var mı ?
Onunda baska yerdedir ayarı karıştırmak gerek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X