Bildirim
Ekran videosunu çekmek sesli
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: İnek Öğrenci
internetde bulunan video için indirme imkanı yok ekran görüntüsünü çekme programı lazım ayrıca ses de önemli sesinide nasıl ayarlıyacağımı söylerseniz sevinirim
Merhaba;
Mozilla Firefox kullanıyorsan eklentiler sekmesinden download helper'ı yükleyerek video indirebilirsin.
Eğer ekran kayıt edici program kullanmak istersen Camtasia kullanmanı öneririm.
Kolay Gelsin. -
internet download managerla video indirebilirsin illa ekranın videosunu çekicem diyorsanhttp://www.tamindir.com/freez-screen-video-capture/
Olmadı google abiye ''screen video capture'' yaz orda çıkan programları indirip kullanabilirsin.
Kolay gelsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uyemurat -- 4 Ocak 2013; 15:38:34 > -
quote:
Orijinalden alıntı: waxae
quote:
internetde bulunan video için indirme imkanı yok ekran görüntüsünü çekme programı lazım ayrıca ses de önemli sesinide nasıl ayarlıyacağımı söylerseniz sevinirim
Merhaba;
Mozilla Firefox kullanıyorsan eklentiler sekmesinden download helper'ı yükleyerek video indirebilirsin.
Kolay Gelsin.
Sesini kaydetmiyor onu nasıl halledebiliriz ? -
quote:
quote:
quote:
Merhaba;
Kolay Gelsin.
Sesini kaydetmiyor onu nasıl halledebiliriz ?
Camtasia ekran görüntüsünü kayıt ettiği gibi seside kayıt etmekte.
Bana göre piyasada bulunan en iyi ekran kayıt ediciler arasında.
Ekte yer alan resimde göreceğin gibi sağ alt köşede ses ayarları mevcut.
Kolay Gelsin.
-
fast stone capture.
ister o anki ekranın görüntüsünü al , ister aşağı doğru uzanan tüm sayfanın.
istersen tam ekranın videosunu al istersen belirlediğin bir bölgenin videosunu.
ses dahil, mouse kliklemesi dahil hepsi var.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Öner
fast stone capture.
ister o anki ekranın görüntüsünü al , ister aşağı doğru uzanan tüm sayfanın.
istersen tam ekranın videosunu al istersen belirlediğin bir bölgenin videosunu.
ses dahil, mouse kliklemesi dahil hepsi var.
denerim bende boyut ne kadar oluyor acaba . ben birçok kişiye yardım ediyorumda burdan.resimlerle anlatmalarla uzun sürüyor böyle birşey deneyebilirim. -
programın boyutu da küçük kaydettiği videonun boyutu da.
Tabii good - better - best den hangisini seçeceğine de bağlı. -
Merhaba,
Camtasia Recorder adlı yazılımla ekran görüntüsünü kayıt edebilirsiniz ses konusuna gelince yine bu yazılımda bilgisayardan çıkan sesleri kaydetme seçeneği de mevcut. Bence illa ekran görüntüsü olarak kayıt edicem diyorsanız bu yazılım işinizi görecektir.
Alternatif olarak Fraps yazılımını kullanabilirsiniz. -
quote:
quote:
quote:
quote:
Merhaba;
Kolay Gelsin.
Sesini kaydetmiyor onu nasıl halledebiliriz ?
Camtasia ekran görüntüsünü kayıt ettiği gibi seside kayıt etmekte.
Bana göre piyasada bulunan en iyi ekran kayıt ediciler arasında.
Ekte yer alan resimde göreceğin gibi sağ alt köşede ses ayarları mevcut.
Kolay Gelsin.
Sağolasın onuda yaptım son sorum biz bu videoyu telefona atınca açılır hale nasıl getirebiliriz böyleyken açmıyor da
-
quote:
Sağolasın onuda yaptım son sorum biz bu videoyu telefona atınca açılır hale nasıl getirebiliriz böyleyken açmıyor da
smart video converter var telefonun modeline göre çeviriyor. -
quote:
Hocam sanırım kayıt ettiğiniz dosyanın uzantısı .camrec bu uzantı Camtasia Studio içindir ve video oynatma olarak kullanılmaz.
ben yardımcı olayım Tools>Option>Save to kısmını .avi yaparsanız telefonunuzda açabilirsiniz sanırım.
-
Yaptım sağolun çok işime yaradı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X