Şimdi Ara

Ekran Titreme Sorunu(Oyunlarda Titriyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lenovo G500 laptop kullanıyorum, driver güncellemesi yaptım veya driverla ilgili olan her şeyi denedim. İki chipset var, biri HD8570M diğeri de Intel HD4000. Intel'e öncelik gösterdiğimde sorun yok ama performans alamıyorum, bu yüzden AMD'ye çekiyorum ama çektiğimde titreme yaşanıyor. Bir görüntü ekranda sabitleniyor ve o devam ediyor, ne zaman masaüstüne geçsem yani ALT+TAB yapsam, karşıma gelen ekran silüet biçiminde ekranda sabitleniyor, artık o an ekranda ne varsa ve ekran onun üzerine titrmeye başlıyor. Kısa aralıklarla değil, çok seri bir şekilde titriyor. Bütün oyunlarda başıma geliyor.

• EDIT: yüksek oranda yazdıklarıma cevap alamadığım için kendimce "düşünen adam" olarak nitelendirdiğim puro içen amigo simgesini koymaya karar verdim. Yoksa başka bir art niyet yok.

Madem sorununuza sahip çıkıyorsunuz yardımcı olmaya çalışayım bende, ancak bir video gönderirseniz. Ayrıca işletim sistemini de belirtirmisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dopac34 -- 5 Ekim 2014; 2:41:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dopac34

eyv
  • quote:

Orijinalden alıntı: dopac34

EDIT: yüksek oranda yazdıklarıma cevap alamadığım için kendimce "düşünen adam" olarak nitelendirdiğim puro içen amigo simgesini koymaya karar verdim. Yoksa başka bir art niyet yok.

Madem sorununuza sahip çıkıyorsunuz yardımcı olmaya çalışayım bende, ancak bir video gönderirseniz. Ayrıca işletim sistemini de belirtirmisiniz.

Editlediğinizi görmedim, özür dilerim. Format attığımda düzeldi.
  • Atalay` kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah, problemin düzelmesine sevindim. İyi forumlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monitörde titreme sorunu.
    4 ay önce açıldı
    Ekran Dalgalanma sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.