Şimdi Ara

Ekran sürekli kararıp geliyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

P3 733 - (256mb 133 + ikitane de 128mb 133 ) toplam 512 mb ram - via chipsetli anakart - winfast gf2 mx 64 mb ekran kartı - 15gb hdd bi bilgisayar var.

Sorun şu, Windowsta iken klasörlerde gezerken filan ekran kararıp geliyo bazen de arka arkaya gidip gidip geliyo sürekli. Aynı ekran çözünürlüğünü değiştirince olduğu gibi.

Güç kaynağını değiştirdim, ekran kartını değişirdim, yeni hdd taktım sıfır windows kurdum, başka monitörle deniyorum, hala aynı problem var. Nedir acaba bunun sorunu? Anakartında mı problem vardır.
    Anakart - işlemci - ramlar - ide kabloları :)

Ne yapmak lazım arkadaşlar, yorumlarınız nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c_dikmen -- 31 Ağustos 2006; 20:30:37 >

• Başka monitörle de denediğimi yazmıştım zaten..
  • sorun monitorden deelse bence ekran kartından dır pc garantısı suruooosa teknık serwıse yolla bence
  • ya aynı sorun ben de de vardı
    format atınca gitmişti
  • Yeni 2 farklı ekran kartı denedim sorun devam ediyor. Yeni hdd taktım windows kurdum sorun devam ediyor.
  • REMLERDEN ARKADAŞIM REMLERİ TEK TEK DENE ANLADIĞIM KADARIYLA 4 ADET KULANIYORSUN SAYILARINI DEĞİŞTİR MESALA 2'Lİ OLARAK TAK ÇALIŞTIR BAK BAKLALIM OZAMAN YAPIYORMU..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ekranım devamlı olarak donuyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu denediklerindede olmuyorsa bilemiycem senin mönitörünü başka pc'de denedinmi ?
  • Monitörlerde sorun yok...
    Vestel 17
    Samsun 17 sıfır
    Philips 17 lcd

hepsinde de problem aynı...

video ekliyorum bi izleyin belki daha ii anlaşılır...

http://www.hemenpaylas.com/download/1475089/ASF_0046.rar.html
  • http://www.h e m e n p a y l a s.com/download/1475089/ASF_0046.rar.html
  • bence ramden değildir ramden olsa direk kitler bilgisayarı ya da komple kapar açar.bence donanımsal bir problem yok.bence ekran kartı sürücülerini tekrar kurmayı deneç
  • ramlarin biri arızalı.. tek olarak 256 yı takınca açılışta kilitleniyor.
    128 leri de tek deneyince sorun aynı. Bitane çalıştığına emin olduğum bi ram bulmam lazım :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.