Arkadaşlar leptop un ekranı bu halde. Ben evde yokken ufaklıklar bu hale getirdi.Ne olduğunu anlatmıyorlar ama düşürmüş olmalılar.Sorun ne olabilir ? ekranı değişmek mi gerekir,
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
ekran çatlamış
Düşmüş de olabilir veya her hangi bir oyuncak ile ekrana vurmuş da olabilirler düşmüsse biraz sivri gibi bir oyuncak her hangi bir şeyin üstüne düşmüş olabilir.mecbur ekranı değiştireceksin aman az verip ucuz alma pişman olursun
Arkadaşlar ekranda çizik bile yok, ekran dediğimiz bu gözüken kısım değil mi? İçinde mi kırılma olmuştur acaba...
quote:
Orijinalden alıntı: Muğlama
Arkadaşlar ekranda çizik bile yok, ekran dediğimiz bu gözüken kısım değil mi? İçinde mi kırılma olmuştur acaba...
ö Öyle dokunarak anlayamasın. o ekran kırık darbe almış.
tam ortasına birr şeyle vurulmuş gibi 100 120 tl gibi bir üçreti var o ekranın gecmiş oslun
quote:
Orijinalden alıntı: Muğlama
Arkadaşlar leptop un ekranı bu halde. Ben evde yokken ufaklıklar bu hale getirdi.Ne olduğunu anlatmıyorlar ama düşürmüş olmalılar. Sorun ne olabilir ? ekranı değişmek mi gerekir,
Hocam benim arkadaşta da bu sorun var servise gönderdi (Markası acer). Ekran değişim ücreti 400tl demişler. Geçmiş olsun...