Şimdi Ara

Ekran Parlaklığı Ayarlama (FN tuşu yok)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar laptopın klavyesi bozuldu. Harici klavye ile kullanıyorum. FN tuşunu da kullanamıyorum dolayısıyla. Laptopta 32 bit Win7 ultimate yüklü. Ati ekran var. Driverlar yüklü ancak catalyst center yok. Onu yükleyemdim. Her neyse power settingste de ekran parlaklığı ayarlığı seçeneği yok. Ne yapacağımı bilemedim. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı acaba? Ekran parlaklığı ayarlarını nasıl yapabilirim

• Denetim masasından Görüntü sekmesine gelin. Orada sol tarafta sekmeler var. "Parlaklığı ayarla" var. Bi' bak istersen...
  • tekrar baktım ama dediğim gibi denetim masasında bu ayar yok maalesef.
  • Yok mu bu konuda bana yardım edebilecek?
  • ekran kartının özelliğine göre kendi sürücüsü yüklü ise birtakım ayarları kısabilirsin..(win7 nin kendi yüklediği sürücü değil)
  • Bendeki ekran klavyesinde fn tuşu var.Sende de vardır mutlaka.Oradan denesen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fink Ployd -- 28 Mart 2011; 22:17:31 >
  • @computeron win 7 yüklü. Driveri ben seçtirdim ama catalyst control center yüklenmedi.catalysti tam olarak kuramadığım için yapamıyorum.

On screendeki fn tuşu f1-f12 tuşlarını çalıştırıyor. O yüzden olmuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • caralyst in hangi sürümünü kuruyodun kurulmadı ve atinin sitesinde kendi ekran kartını bul driver bölümünden indir catalyst di
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.