Şimdi Ara

Ekran Koruyucu Ayarları Kendi Kendine Değişiyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarda her türlü taramayı yaptım virüs trojan tarzı şeyler olması pek mümkün değil, zaten başka belirtiler yok ancak ekran koruyucu 7 dakikaya ayarlı ve şifreli olmasına rağmen bazen bir bakıyorum dakikası değişmiş yada ekran koruyucu komple kapanmış, şifre kalkmış, bu olsa olsa virüslerle ilgili birşey olmalı ama böyle bir durum da yok, başka neyden olabilir bilen var mı?

• ii saatte olsunlar olağan şüpheli
    dediğin gibi bir zararlı müdahale ediordur yoksa sistemin ekran koruyucusu ile ne alakası olabilir.
    kullandığı ekran koruyucu programın yada dışarıdan üklediğin ekran koruyucu var mı?
    onlar ayarları değişitiriyor da olbilir.
  • dediğim gibi her türlü taramayı yaptım zararlı yazılım olmasına imkan yok, mesela dün de çalışmadı ekran koruyucu, windows un standart ekran koruyucusu ayarlı herhangi dışarıdan yükleme bir ekran koruyucu yok, normal 7 dakika içinde devreye girmesi gerekirken yine girmemiş, sabaha bir baktım ekran koruyucu falan yok ortada, e doğal olarak da şifre koruması da olmuyor, bunun başka bir yerden olma ihtimali var mı
  • şöyle bir metin denk geldi belki işine yarar.
    quote:

Çalıştır'a gpedit.msc yazarak açılan Grup İlkesi yönetiminde şöyle bir yer var. (Windows 2000 ve Windows XP Pro)

Kullanıcı Yapılandırması / Yönetim Şablonları / Denetim Masası / Göster / Ekran Koruyucusu

Açıklama:

Masaüstü ekran koruyucularını etkinleştirir.

Bu ayarı devre dışı bırakırsanız, ekran koruyucular çalışmaz. Ayrıca, bu ayar Deneti Masası'nda Görüntü'de bulunan Ekran Koruyucusu sekmesinin Ekran Koruyucu bölümünü devre dışı bırakır. Sonuç olarak, kullanıcılar ekran koruyucu seçeneklerini değiştiremezler.

Ayarı yapılandırmazsanız, bu ayarın sistem üzerinde hiçbir etkisi yoktur.

Ayarı etkinleştirirseniz, aşağıdaki iki koşulun sağlanması halinde bir ekran koruyucu çalışır: Önce, "Ekran Koruyucu yürütülebilir adı" ayarı veya istemci bilgisayardaki Denetim Masası yoluyla geçerli bir ekran koruyucu belirlenmişse. İkincisi, ayar veya Denetim Masası yoluyla ekran koruyucu zaman aşımı sıfır olamayan bir değere ayarlanmışsa.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.