Şimdi Ara

Ekran Koruyucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bugun itibariyle lg g5 aldım sizce ekran koruyucu almalı mıyım ekranda parmak izi kalsın istemiyorum ekran koruyucu ekrana herhangi bir zarar verir mi,ekran koruyucu ve kırılmaz cam farklı şeyler mi,son olarakda kırılmaz camı(ekran koruyucu) istediğimiz zaman çıkarabiliyor muyuz çıkarabiliyorsak çıkarma durumunda ekrana zarar veriyor mu cahilim bu konuda teşekkür ederim cevaplarınız için

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran koruyucu kırılmaz cam ekran koruyucu almanızda fayda var hocam. Cihazınıza herhangi bir zarar vermez aksine ekrana gelen darbeleri önler sert bir darbe alırsa bile ekran koruyucu cam catlar cihazın camına zarar vermez. İstediğiniz zaman ekran koruyucuyu cıkarırsınız ekrana herhangi bir zarar yada iz vermez
  • Kesinlikle ekran koruyucu veya cam tavsiye ederim. Yalnız piyasada 10-15 TL ye satılan camlar darbeye değil çiziğe karşı korur. Ama hiç yoktan iyidir. Ben kalınlık yapmadığı için ekran filmi seviyorum. Spigen markası tek tercihim. Kolay çizilmez, diğerleri kadar parmak izi kalmaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sevota kullanıcısına yanıt
    http://www.hepsiburada.com/spigen-lg-g5-screen-protector-crystal-ekran-koruyucu-a18fl20124-p-TELKILSGPLGG501 hocam bunu almayı duşunuyorum nasıl sizce birde istediğimiz zaman çıkarabiliyor muyuz
  • ahmet_zafer1903 A kullanıcısına yanıt
    http://www.spigen.com.tr/LG-G5-Screen-Protector-Crystal,PR-1807.html
    Spigenin kendi stesinde 22 TL ve ücretsiz kargo. İsteğiniz zamanda çıkarır hiç bir sorun yaşamazsınız. Size tavsiyem 5 tl verip bir telefoncuya taktırın. Bizlerin el alışkanlığı olmadığı için ziyan oluyor.

• ahmet_zafer1903 A kullanıcısına yanıt
    Titanyum Ekran Koruyucu wowfixit'i öneririm.Www.wowfixit.com.tr

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tv ekran koruyucu tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.