Şimdi Ara

Ekran koruma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İphone 3gs için ekran koruma ne tavsiye edersiniz?
    Fiyatlar nasıl?

• ben invisible shield kullanıyorum zahmetli bi iş olsada tavsiye ederim =) çok güzel koruyor..
  • LexisOralv hocam kaça ve nereden aldınız?bende invisible shield almayı düşünüyorumda
  • ya arkadaşm valla ben bagdat caddesi turkcellden 50 tl'ye aldım fakat arka tarafı biraz eziyetli yalnız çok cazip bir şey daha var ön tarafa skin'ler var aynı şekilde görünmez ama sırf ön taraf için oda 25 tl bence ondan al sonra 15-20 tl arasında iPhone arkası için stickerlar var mükemmel onlarıda tavsiye ederim..ben 1 - 1 bucuk aydır i.shield kullanıyorum fakat arkasının yanları kalkıyo ön taraf mükemmeliyet ama arka taraf vasat o yüzden bugün canıma tak etti sticker alcam arkaya para biraz çöpe gitti 25-30 tl ama neyse ön taraf kalıcak.. ben size i.shield almayın demiyorum ama benim şu söyledigim stickerları bi araştır on tarafada skin protector alırsanız iste ozaman mukemmel bi gorutn ortaya ckar skin protectorler bagdat caddesi yine turkcellde var stickerları bilmiyorum ama bugun kadıkoye inip bakıncam bulursam alıcam sizi haberdar ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana bu arada biraz destanmı yazdım ne ?

• ishield bende uzun süredir kullanıyorum.
    Ön taraf arkadasın da sölediği gibi gerçekten kusursuz.
    Ama arka taraf için bömbeli olan yerlerden kısa sürede kalktığı için bende cıkarmıştım.
    Bence ön taraf icin ishield arka kısma slikon bı kılıf gayet hoş oluyo ben aylardır böle kullanıyorum ve cok memnunu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.