Şimdi Ara

Ekran Kayması Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar monitörüm hakkında bir sorunumu sizlerle paylaşmak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.Şimdi arkadaşlar ben Windows XP kullanıcısıydım ve bugun Windows 7- Ultimate e geçtim.Yükledim fakat ekran kayık yani hiçbir şekilde düzeltemedim resimdede gördüğünüz gibi ekranım bu halde.
     Ekran Kayması Sorunu

Yaptığım şeyler :
    + Monitör üzerindeki tuşlarla ( genişletme,germe işlemleri ) : Olumsuz Sonuç
    + Çözünürlük ayarlarındaki ayarlar : Olumsuz Sonuç
    + NVIDIA Ekran kartımın güncelleştirilmesi : Olumsuz Sonuç
    + Ekran kartımın Windows 7 için driverı : Olumsuz Sonuç
    Rica etsem bilen arkadaşlar yardımcı olabilirlermi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnsarCanca -- 24 Eylül 2011; 14:04:29 >

• Arkadaşlar ilgilenin lütfen..
  • lcd'nin kablosunu değiştirebilirsin veya başka pc'ye takabilirsin. aklında olsun lcd monitörlerde çözünürlük her zaman en son ne destekleniyorsa o kullanılır.

sağa doğru kaymış. sağ tarafdan vur belki düzelir (türk usulü) :D
  • quote:

lcd'nin kablosunu değiştirebilirsin veya başka pc'ye takabilirsin. aklında olsun lcd monitörlerde çözünürlük her zaman en son ne destekleniyorsa o kullanılır.

sağa doğru kaymış. sağ tarafdan vur belki düzelir (türk usulü) :D

Dalga geçilicek durumda değilim gerçekten ciddi bir sorun ile karşı karşıyayım.Sizde anlarsanız sevinirim.
  • anlıyorum fakat kötü bi niyetim yoktu.. yinede sölediklerimi deneyin..
  • ekranında otomatik ayarlama özelliği (auto) olan tuş varsa bas ona düzelsin yoksa ekran ayarlarına gir monitörden ayarları sıfırla düzelir bana da oluyor bazen
  • Tam olarak aşamaları teker teker anlatırmısın..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Dalgalanma sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Ekran kararma sorunu?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • EnsarCanca kullanıcısına yanıt
    kardeş pc lerimiz modeline kadar aynı bnde ilk önce ekran kaydı şağdaki tuşlar düzeltmeye çalıştık 1cm 2cm anca yerinden oynacı bizde bilgisayarcıya gittik adam düzletti normal di sonra san andreas açtım yine yarım oldu bu sefer mta san andreası açtım ondada aynı oldu tekrar bilgisayarcıya gittik bize abi priziniz topraklımı diye sordu bizde hayır dedik . Halbuki diğer odada aynı oyunu oynarken böyle bir sorunla karşılaşmamıştım ben o yüzden olduğunu düşünüyorum . Ama başka bir şeyde olabilir :D :D :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.