Şimdi Ara

Ekran kartsiz pc

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bikac arkadasim bakti ekran kartim yuklu degilmis , yurtdisindan aldim oyuzden bilgiler falan orda kaldi ekran kartim nedir bilemiyorum forumdaki yontemleri kullandim bu yaziyor:

http://imageshack.us/photo/my-images/854/adszjhp.png/

Ekran kartsiz pc

• Özellikler bölümünden bir bakın ya da CPu-z kurup oradan bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Foxbat

Özellikler bölümünden bir bakın ya da CPu-z kurup oradan bakın.

simdi benim ekran kartim nedir dostum? guncellemek istiyorum

Ekran kartsiz pc
  • Kasayı açarsanız direk anlarsınız. Sistem bilgileri zaten yüklenmemiş ekran kartını görmez,gösteremez. Aygıt yöneticisine girin görüntü bağdaştırıcı kısmında ? işareti var mı kontrol edin.
  • graphics e tikladigimda mobile intel 4series express chipset family yaziyo size 1853mb
    mainboard: chipset intel gm45/gm47 brand: insyde version: r2030q2

bunlar yziyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKochaKK

Kasayı açarsanız direk anlarsınız. Sistem bilgileri zaten yüklenmemiş ekran kartını görmez,gösteremez. Aygıt yöneticisine girin görüntü bağdaştırıcı kısmında ? işareti var mı kontrol edin.

goruntude intel 4series express chipset family bu yaziyor, laptop oldugu icin acamiyorum.

aygit yoneticisindede sadece diger aygitlar/ temel sistem aygiti isaretli diger hersey yuklu gorunuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkaykay91

quote:

Kasayı açarsanız direk anlarsınız. Sistem bilgileri zaten yüklenmemiş ekran kartını görmez,gösteremez. Aygıt yöneticisine girin görüntü bağdaştırıcı kısmında ? işareti var mı kontrol edin.

goruntude intel 4series express chipset family bu yaziyor, laptop oldugu icin acamiyorum.

aygit yoneticisindede sadece diger aygitlar/ temel sistem aygiti isaretli diger hersey yuklu gorunuyor

başlıkta pc yazmışsınız laptop deseydiniz. neyse intelin kendi özel kartı galiba. bu tür kartlar pek önerilmez ama laptop yeni olduğundan driverını bir araştırın,yükleyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartsız oyun
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: berkaykay91

quote:

başlıkta pc yazmışsınız laptop deseydiniz. neyse intelin kendi özel kartı galiba. bu tür kartlar pek önerilmez ama laptop yeni olduğundan driverını bir araştırın,yükleyin.

iste arastiriyorum ama bulamiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.