Şimdi Ara

Ekran kartlarının bir sonraki serisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar atinin 5xxx yada nvidianın 1xxx(belkide böyle olmaz ) serisi ne zaman piyasaya çıkar.Bi tarih aralığı söylerseniz.Birde dx11 ne zaman piyasaya çıkar?

• Ati 5xxx serisi 23 Nisan 2010 tarihinde
    nvidia 10xxx serisi 19 Mayıs 2010 tarihinde
    dx11 de 29 Aralık 2009 tarihinde çıkacak.

Tam saatlerini öğrenemdim.

Eğer çok takıldıysan bu konuya bu tarihleri baz al. Yok eğer kafama takmam ne zaman çıkarsa çıksın diyorsan bekle ve gör.
  • şu an kimse net bir cevap veremez.ekran kartı bölümünü takip ederek haber editörlerinin haberlerine bakabilir,aydınlanabilirsiniz her zaman için.
  • 2009 şubat-nisan ayı gibi olur sanırım
    2010 muş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crauser -- 4 Ağustos 2008; 18:24:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: UltrAslan Çorum

Arkadaşlar atinin 5xxx yada nvidianın 1xxx(belkide böyle olmaz ) serisi ne zaman piyasaya çıkar.Bi tarih aralığı söylerseniz.Birde dx11 ne zaman piyasaya çıkar?

Dx11 çıkmaz ise hayatınımı kaybedeceksin nedir bu şiddet bu celal daha dx10 ları boy boy göremedik....Windows 7 ye var daha
  • Ben sadece bi tarih aralığı istedim.Yani sistemi o zman yeniliyecem para biriktirmek için.
  • quote:

Ben sadece bi tarih aralığı istedim.Yani sistemi o zman yeniliyecem para biriktirmek için.

O zamana 3 dünya savaşı olmaz ekonomide düzgün olur ise bu günün parasıyla 3000 lira karşılığında bir harcamaya denk gelir yok psu du yok lcd di yok blu ray di sen ona göre ver ayarı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ben sadece bi tarih aralığı istedim.Yani sistemi o zman yeniliyecem para biriktirmek için.

çok beklersin o zaman
    2009 ortaları veya 2010 da sistem yenilersin windows 7 o zaman çıkıomuş dx 11 de tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x1650Pro -- 4 Ağustos 2008; 19:34:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.