baya zahmetli şekilde yok dvd formatı o formata çevir yok altyazıyı göm..bu kadar uğraşmak yerine ekran kartı üzerinde bulunan svideo çıkışı ile Tv nin arkasında var vir svideo girişi şimdi bu ekran kartını buraya bağlasam dvd lerimi tv de izleyebilirmiyim acaba ? konu hakkında bilgisi olanlar yarmdımcı olunuz lütfen
evet rahatlıkla izlersin.öğrenmek istediğin ne?
biraz uzuncana bir kablo lazım olacak nasıl bir kablo alayım yada böyle hazır kablolar varmıdır ? zaten soruyu yanıtlamışsınız izlenir diye sağolasın
benim yaşadığım 2 sorun vardı.
1.iki ucu svideo olan kabloyu tvde svideo girişi olmadığı için kullanamadım.ben de bi ucu svideo bi ucu toz fiş girişi olan kablo aldım. 2.bu seferde tvde renkli yayın alamadım.bende araya receiver koyarak onun modilatöründen yararlandım görüntü renkli oldu böylece.
eğer senin tvde svideo girşi varsa sorun yaşamazsın.dediğin gibi kablo uzun olursa iyi olur.
tvde SVideo girişi yok fakat bir ara bir aparat almıştım tek scartı çift yapmak için bunun üzerinde svideo ve speaker girişleri mevcut..receiverde var svideo pcdekini buna bağlasak scart vasıtasıyla alırmı görüntüyü?