Şimdi Ara

ekran kartının spdif girişini kırdım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba konu dışı şu anda elimde bulunan winfast 9400gt ekran kartımın lcd tv ye bağlayınca ses çıkması için anakarttaki spdif çıkışını ekran kartına bağlamak için ekran kartının üstündeki spdif girişini pinleriyle beraber kırdım vede cihaz hala garantili şimdi ben bunu hepsiburadaya göndersem orayı yaptırırlarmı acaba yaptırırlarsa ne kadara patlar bana yoksa artık bura kırılmış biz bişey yapamayız falanmı derler

ekran kartının spdif girişini kırdım

• orayı elektrikçi bile yapar, kullanıcı hatası derker büyük ihtimalle ama yerinde olsam onu kullanmam doğru düzgün bir ses sistemi kullanırım

Orijinalden alıntı: inuY

orayı elektrikçi bile yapar, kullanıcı hatası derker büyük ihtimalle ama yerinde olsam onu kullanmam doğru düzgün bir ses sistemi kullanırım

bende yaparımda anlarım böle işlerden ama sonra sen müdahale etmişin diye garantiyi fesh ederlerse o var bide taa oturma odasına ses sistemimimi taşıyım
  • garanti dısı yolla ama parayla yaparlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Fanı Kablosu Koptu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: +1905

kullanıcı hatası

onu bende biliyom zaten ama hepsiburadaya göndersem parasıyla yaparmı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaYWaLkeR -- 20 Mayıs 2010; 18:16:06 >

Orijinalden alıntı: @DaY_WaLkeR

Kırmaktan kastın lehim yerindenmi koptu ? Eğer öyleyse kendin yapabilirsin..

pinler kırıldı oraya bi tel uydururum ama garantili ya garantiyi fesh ederlermi acaba
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.