ekran kartını temizliyordum bide macununu değiştireyim dedim neyse sildim sürdüm taktım felan ondan sonra sıcaklığına bakıyodum 10-15 derece oda sıcaklığında oc yaptım cerdek hızını 640 tan 700 e getirdim bellek hızınıda 700 den 1000 e getirdim gta 4 ü açtım ayarlarını yükselttim 50 derece oldu sıcaklık sizce normal bi sıcaklıkmı :S 10-15 derece oda sıcaklıgında boştayken 30 derecede duruyor iyimi :S
bide ekran kartının macunu işlemci gibimi sürülmeli yoksa daha fazlamı sürülmeli acil cevap bekliyorum ona göre bidaha sökücem kartı
işlemci gibi sürmeniz problem teşkil etmez
peki sıcaklık değerleri normalmi :S
50 C derece gayet düşük bir sıcaklık özellikle de oyun açık iken.Benimki oyunda 85 C dereceyi görüyor tabi macun sürmedim :/
biliyorumda oda sıcaklığıda 10-15 derece bu sıcaklıkta 50 olduysa yazın 30 derecede 80 i görür galbia
quote:
Orijinalden alıntı: halogonga
biliyorumda oda sıcaklığıda 10-15 derece bu sıcaklıkta 50 olduysa yazın 30 derecede 80 i görür galbia
90 c + küsürü aşmadıkça bir şey olmaz merak etme
Termal macunlar 100saat kullanıldıktan sonra kendini tam toparlarlar. Kullandığın kart AMD/NVIDIA mı bunu belirtmen gerekliki ona göre konuşalım.Saat hızları düşük olduğuna göre eski model birşeye benziyor.30derece normal.80derece tehlike sinyalleri çalmaya başladığı alt sınırdır.55~75arası normaldir
bende de acer 6930g model laptop var ekran kartı çok ısınıyor.Sen ayrı bi macun mu sürdün yoksa normal işlemciye sürülen macundan mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: halogonga
bu ısı değeri gayet normal...sizin eliniz kasa içine giren havayı ayarlamak yerine çıkanı ayarlamak...extra fan ilave edin kasa içindeki havayı ne kaar çabuk tahliye ederseniz ısıyıda o kadar çabuk atarsınız..bunun anlamı ortam ısısını böylelikle korumuş olursunuz
msi r4850 1gb 256bit 640 cekrdek hızı 700 bellek hızı şu an boşta 25-32 derece
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme