Şimdi Ara

EKRAN KARTININ FANININ SESİNİ AZALTMA RESİMLİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: maliahmet1

direk catalysiden düşürebilirdin

claysitten sadece % 30 kadar düşürebilirsin buda zaten 2000 rpm ve ses demektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: doganciftci

İşçilik güzel olmuş hocam

İyi güzel yapmışta bunu ben nasıl becericem bide o var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Method Man

quote:

Orijinalden alıntı: doganciftci

İşçilik güzel olmuş hocam

İyi güzel yapmışta bunu ben nasıl becericem bide o var

aslında çokta zor bir iş değil çok az bi beceri
  • yok kardeş bu iş kartın biosunu değiştirme ile olmuyor. yine en iyisi direnç zaten bir riskinin olduğuda yok resimdede görüldüğü gibi fabrika çıkışı dirençli pinler var şekil şema aynı kapıya çıkıyor hem basit bir fan kontrolcünün içindede bi kaç dirençten başka bişeyi yoktur.. bu iş riskli diyen arkaşların neden riskli olduğunu da açıklaması lazım eğer bilgisi varsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi varan22 -- 9 Şubat 2011; 19:05:24 >
  • bence harika düşünülmüş tebrik ediyorum seni arkadaşım bende fanımın sesini nasıl düşürürüm diye düşünüyordum en mantıklı çözüm bu bence pc ayarıyla oynayacağına ekran kartının özelliğiyle oynamışsın anlatım için çok teşekkürler
  • yorum için teşekkürler.. eğer bu yöntemi kullanacaksanız direnç uclarını lehimlemenizi şiddetle tasviye ederim tabi soymuş olduğunuz kabloyuda muhafaza etmeniz gerekliki herhangibi bir kısa devre ile karşılaşmıyasınız........
  • quote:

Orijinalden alıntı: varan22

yorum için teşekkürler.. eğer bu yöntemi kullanacaksanız direnç uclarını lehimlemenizi şiddetle tasviye ederim tabi soymuş olduğunuz kabloyuda muhafaza etmeniz gerekliki herhangibi bir kısa devre ile karşılaşmıyasınız........

benim fanımda sadece kırmızı ve siyah var hangisine uygulamam lazım?
  • farketmez ikisinden birine bağlıyabilirsin. yalnız sadece iki kablolu bir fana sahipsen o fanın pwm özelliği yok demektir eğer böyle bir fana direnç bağlarsan hız hep sabit kalacaktır . ama illede bağlıyacam dersen daha düşük ohm ye sahip bir direnç tak mesela 12 ohm lik bir direnç tak veya daha küçüğü
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.